Παγιδευμένοι-Γεράσιμος-Θοδωρής

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Γεράσιμος ενώνεται με τον Θοδωρή.

Ο μόνος που θα σε ξελασπώσει Θοδωρή…

Συναρπαστική αναμένεται η σειρά που θα ξεκινήσει να προβάλλεται ξανά μετά το τέλος των γιορτών. Ο Δημήτρης έχει στριμωχτεί αρκετά, τόσο από τον Σταύρο, που κάνει τα πάντα για να του κόψει κάθε πρόσβαση στην υπόθεση της Άννας, όσο και απο τον Αλέκο, ο οποίος έχει ξεκινήσει έναν ανελέητο πόλεμο μαζί του. Η απόφαση να παραιτηθεί από εισαγγελέας είναι πια μονόδρομος.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το στοιχείο που βγάζει την Άννα ένοχη

 

Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος έχει σκοτώσει ολόκληρη οικογένεια

Ο Αλέκος έχει στα χέρια του ισχυρά στοιχεία που ενοχοποιούν την Άννα, όπως και αποδείξεις ότι ο Δημήτρης, παράνομος έχει πρόσβαση στα χέρια της αστυνομίας. Και φυσικά, δεν έχει σκοπό να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ο Γεράσιμος προσπαθεί για μία ακόμα φορά να πλησιάσει τον Σπύρο, ο οποίος του δείχνει με κάθε ευκαιρία ότι είναι ανεπιθύμητος στο σπίτι.

Για μένα ο πατέρας μου έχει πεθάνει, του λέει, θυμίζοντας του όσα έχει κάνει στο παρελθόν. Ήμουν νέος έκανα λάθη και θέλω να επανορθώσω. Θα μπορούσα να δώσω και την ψυχή μου γι’ αυτή την οικογένεια, τον διαβεβαιώνει ο Γεράσιμος ο οποίος στη συνέχεια προσπαθεί να προσεγγίσει και τον Δημήτρη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το τέλος του Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ρισκάρει τα πάντα

Και εκείνος όμως, όπως και ο πατέρας του, δεν δείχνει να βάζει νερό στο κρασί του. Αντίθετα, ο Θοδωρής έχει αρχίσει να δένεται μαζί του και να τον εμπιστεύεται. Σίγουρος ότι ο παππούς του μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από τον πατέρα του και τον αδελφό του, τον παρακαλεί να βρει τον δολοφόνο του Άγγελου, γιατί δεν αντέχει να βλέπει τον Δημήτρη να υποφέρει.

Στη φυλακή, η Άννα έχει αρχίσει να γράφει τις σκέψεις της. Σπάει το κεφάλι της να θυμηθεί τι συνέβη εκείνο το βράδυ αλλά δεν τα καταφέρνει. Ούτε και η συνεδρία που κάνει με την ψυχολόγο την βοηθάει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο αποτελειωτικός πυροβολισμός στον Κοσμά όταν ο Θοδωρής είχε φύγει

Παγιδευμένοι-Αλέκος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Σπύρος που έχει μάθει ότι ο Αντρέας ενημερώνει κρυφά τον Δημήτρη για τα στοιχεία που προκύπτουν από τις έρευνες, του ανακοινώνει ότι τον βγάζει από την υπόθεση της Άννας.

Όπως του εξηγεί, το κάνει για να προστατέψει τον γιο του, αφού με αυτά που κάνει είναι σίγουρο ότι θα χάσει τη δουλειά του. Παράλληλα ο Αλέκος πηγαίνει στον Σταύρο και του αποκαλύπτει όλα τα στοιχεία που έχει συλλέξει εναντίον του Δημήτρη και της Άννας, κάνοντας έξαλλο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα ένα βήμα πριν την αποφυλάκιση της

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος βγαίνει στα κανάλια και κατηγορεί την Άννα

Εκείνο όμως που τον βγάζει εκτός εαυτού είναι όταν πιάνεται στο γραφείο του τον Δημήτρη να προσπαθεί να δει τα στοιχεία του φακέλου που του πήγε ο Σπύρος.

Όπως εξηγεί στον πατέρα του δεν μπορεί να τον καλύπτει άλλο και είναι υποχρεωμένος να ενημερώσει τους ανώτερους του. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι ο Δημήτρης έχει πάρει ήδη την απόφασή του. Πηγαίνει στο γραφείο του, βγάζει μία κόλλα χαρτί και συντάσσει την παραίτηση του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σταύρος και Δημήτρης έρχονται σε ρήξη για την Άννα

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ξετυλίγεται το κουβάρι με τον φόνο του Άγγελου

Εκείνη τη στιγμή μπαίνει μέσα ο Σπύρος και του την δείχνει. Γιατί; τον ρωτά. Για να μπορώ να είμαι δίπλα στην γυναίκα που αγαπώ, να μην μπορώ να τη βοηθήσω, να την προστατέψω. Θα είμαι δίπλα στην Άννα τέλος! το πατάει αποφασισμένος.

Ο Γεράσιμος κρατά τον λόγο που έδωσε στον μικρό εγγονό του και κανονίζει να συναντηθεί με την Κλειώ, την οποία θεωρεί πρόσωπο κλειδί για την εξαφάνιση του πτώματος του Κοσμά και για την δολοφονία του Άγγελου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close