Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης και η Άννα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αχ θα τσιρίξω  😍😍

Η Άννα κι ο Δημήτρης έχουν έρθει πολύ κοντά στη σειρά Παγιδευμένοι του ΑΝΤ1 κι αυτό έχει πια γίνει αντιληπτό από όλους. Όμως όσο και να θέλουν δεν μπορούν να είναι μαζί, ή τουλάχιστον όχι ακόμη.

Γιατί μπορεί να τρέφουν αισθήματα ο ένας για τον άλλον, τους χωρίζουν όμως πολλά ακόμη. Το happy end θα έρθει για το ζευγάρι αλλά αργεί ακόμη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα ένα βήμα πριν την αποφυλάκιση της

Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος βγαίνει στα κανάλια και κατηγορεί την Άννα

Πρέπει πρώτα να ξεκαθαρίσουν με τις τρικλοποδιές που τους βάζει ο Άγγελος προκειμένου να πέσει στα μαλακά για τη δολοφονία της Άννας. Αλλά και να αποκαλυφθεί πως ο δολοφόνος του Κοσμά δεν ήταν ο Θοδωρής.

Παρόλο που ο μικρός αδερφός κι ο πατέρας του Δημήτρη ζουν το τελευταίο διάστημα με αυτές τις τύψεις και τον φόβο μην αποκαλυφθούν, τα πράγματα δεν έγιναν τελικά όπως νομίζει ο Θοδωρής.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σταύρος και Δημήτρης έρχονται σε ρήξη για την Άννα

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ξετυλίγεται το κουβάρι με τον φόνο του Άγγελου

Μπορεί το όπλο να εκπυρσοκρότησε της στιγμή που πάλευαν κι ο νεαρός να πίστεψε πως αυτός σκότωσε τον πατέρα της Άννας, αλλά δεν συνέβη αυτό. Και ο μόνος που θα μπορέσει να βοηθήσει για να βρεθεί ο πραγματικός δολοφόνος είναι ο Γεράσιμος Μαρκέτος.

Όλοι πιστεύουν πως επέστρεψε στην οικογένειά του για να φέρει και πάλι μπελάδες, αλλά η παρουσία του μάλλον το αντίθετο δείχνει. Αφού στην πραγματικότητα τους βοηθά να ξεμπερδέψουν εκεί που δεν θα τολμούσαν. Στον χώρο των παρανόμων.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καταστρέφει την οικογένεια Μαρκέτου

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής θα έρθει σε μια συνάντηση που θα τον παγώσει

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Κι εκεί να ανακαλύψει ποιος ήταν αυτός που έριξε την τρίτη σφαίρα, αυτή που δεν άκουσε ο Θοδωρής γιατί είχε φύγει, στον χώρο που άφησε ο Κοσμάς την τελευταία του πνοή.

Μετά από αυτό το ζευγάρι πρέπει να καταφέρει να ξεφύγει κι από τον Σταύρο που δεν έχει συγχωρέσει τον Δημήτρη για το γεγονός πως χώρισε την αδερφή του. Και κάπου εκεί θα έρθει και η απόφασή τους να παντρευτούν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα απειλεί να καταδώσει τον Σπύρο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 22 , 23

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Κλειώ συνεργάζεται με την Υβόννη

Αυτή τη φορά στα αλήθεια κι όχι μόνο στα χαρτιά. Γιατί όλα όσα έχουν περάσει μαζί τους κάνουν αχώριστους. Αν οι Έλληνες σεναριογράφοι δεν παρεκκλίνουν από το αρχικό σενάριο του Yargi, τότε στο τέλος της πρώτης σεζόν θα έχουμε τον γάμο του ζευγαριού.  Με το νέο teaser που μόλις κυκλοφόρησε, ανακοινώθηκε και η επιστροφή των Παγιδευμένων στις 16 Ιανουαρίου 2023 στις 22:00 με νέα επεισόδια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close