Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Δημήτρης ρισκάρει τα πάντα.

Αχ…για τα μάτια της <3 Πως μας λιώνει έτσι ο Λεβεντογιάννης σε κάθε επεισόδιο ρε παιδιάααα!

Ο Δημήτρης κάνει την δική του έρευνα στον τόπο του εγκλήματος αλλά καθώς έχει συγγενική σχέση με την φερόμενη ως ένοχο, την Άννα καθότι είναι παντρεμένoi θεωρείται ότι κάνει παράβαση καθήκοντος. O Αλέκος μαθαίνει ότι έχει πάρει αντίγραφα από τη σκηνή του εγκλήματος.

Δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Αύριο θα πάμε στην αστυνομία” λέει στο βοηθό του. Σύμφωνα με το TiVi ΣΙΡΙΑΛ, από τις έρευνες τον είχε σταματήσει και ο Σταύρος. Ο Δημήτρης ξέρει ότι ρισκάρει την καριέρα του και ο πατέρας του προσπαθεί να τον συνετίσει.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο αποτελειωτικός πυροβολισμός στον Κοσμά όταν ο Θοδωρής είχε φύγει

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Μην πετάς τόσα χρόνια δουλειάς. Πολλοί θα ήθελαν να είναι στη θέση σου και να έχουν την καριέρα σου” λέει αλλά εκείνος δεν ακούει τίποτα. Ο Σπύρος βγάζει από την υπόθεση και τον Ανδρέα για να μην του δίνει στοιχεία της έρευνας της αστυνομίας.

Την  άλλη μέρα ο Αλέκος βρίσκει το Δημήτρη έξω απ’ την εισαγγελία και αρχίζει να του φωνάζει. “Δεν ντρέπεσαι να χρησιμοποιείς την θέση σου; Είσαι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τους νόμους και τους κανόνες.” “Άκουσέ με, θα σε βάλω στην φυλακή. Μάθε ποια είναι η θέση σου” απαντάει ο Δημήτρης όμως εκείνος δεν πτοείται.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα ένα βήμα πριν την αποφυλάκιση της

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος βγαίνει στα κανάλια και κατηγορεί την Άννα

Για πες μας, μήπως πήρες στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος για να σώσεις την γυναίκα σου; Θα σου υποβάλω μήνυση. Η γυναίκα σου σκότωσε το γιο μου και θα τιμωρηθεί.“.

Ο Δημήτρης εμποδίζεται από κάθε έρευνα όμως θα κάνει τα πάντα για να σταθεί στην γυναίκα με την οποία είναι ερωτευμένος καθώς πιστεύει ακράδαντα στην αθωότητα της.

Αρχίζει να συντάσσει ένα κείμενο που ξεκινάει ως εξής: “Παραιτούμαι από τη θέση μου. Κάνετε όποια διεργασία απαιτείται.“. Το διαβάζει ο πατέρας του. “Τελείωσε. Θα αφήσω τη θέση μου χωρίς να ατιμαστώ. Με τιμή” του λέει ο Δημήτρης.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σταύρος και Δημήτρης έρχονται σε ρήξη για την Άννα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ξετυλίγεται το κουβάρι με τον φόνο του Άγγελου

Γιατί;” τον ρωτάει ο Σπύρος και εκείνος απαντάει “δεν μπορώ να είμαι δίπλα στην γυναίκα που αγαπώ. Δεν είμαι ικανός να την βοηθήσω, να την προστατέψω. Θα πιστέψω αυτό που νοιώθω μέσα μου. Αν είναι απαραίτητο θα θυσιαστώ για την αγαπημένη μου. Θα σταθώ δίπλα της ως το τέλος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Άννα καταστρέφει την οικογένεια Μαρκέτου

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Ο Δημήτρης καταθέτει την παραίτηση του. Είναι μπροστά και ο Σταύρος. “Τί κάνεις;” τον  ρωτάει ο επικεφαλής. “Είμαι σίγουρος για την απόφαση μου” είναι η απάντηση του Δημήτρη και τότε του ζητάνε να αδειάσει το γραφείο του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close