Παγιδευμένοι-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις  στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε το στοιχείο που βγάζει την Άννα ένοχη.

Δες εδώ που θα την δούμε πίσω απο τα κάγκελα…

Όσο ο Δημήτρης προσπαθεί να συγκεντρώσει στοιχεία για να αθωώσει την Άννα, ο Αλέκος φαίνεται να κρατάει έναν άσο στο μανίκι του, στην σειρά Παγιδευμένοι.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος έχει σκοτώσει ολόκληρη οικογένεια

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το τέλος του Δημήτρη

H Άννα βρέθηκε με ένα όπλο στο χέρι και τον Άγγελο νεκρό δίπλα της, με την υποσημείωση ότι δεν ξέρει καν να χρησιμοποιεί όπλο. Ή τουλάχιστον έτσι θεωρεί ο Δημήτρης. Η αλήθεια όμως μάλλον είναι διαφορετική.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης ρισκάρει τα πάντα

Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο αποτελειωτικός πυροβολισμός στον Κοσμά όταν ο Θοδωρής είχε φύγει

Ο Αλέκος έχει μετατραπεί σε ένα πραγματικό θηρίο ενώ στα χέρια του φτάνει το στοιχείο που τόσο πολύ περίμενε. Η Άννα όχι μόνο ξέρει σκοποβολή αλλά είχε διακριθεί στο παρελθόν, κερδίζοντας το πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό. ‘Αυτό ήταν’ αναφωνεί, γεμάτος ικανοποίηση, θεωρώντας ότι έχει πλέον ότι χρειάζεται για να στείλει την Άννα για πολλά χρόνια στη φυλακή.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα ένα βήμα πριν την αποφυλάκιση της

Παράλληλα με την υπόθεση όμως έχει να διαχειριστεί και την γυναίκα του, Υβόννη, η οποία δεν έχει πάψει ούτε στιγμή να τον υποψιάζεται. Μάλιστα δεν θα μείνει μόνο σε αυτή την υπόθεση αλλά θα ανατρέξει σε ένα μυστικό που της είχε εκμυστηρευτεί κάποτε ο Άγγελος, προκαλώντας την οργή του Αλέκου…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close