Παγισευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε  την άδικη σύλληψη της Άννας

Αυτός τώρα κάτι ξέρει να μου το θυμηθείτε…

Η Άννα με το Δημήτρη συνεχίζουν να ψάχνουν στοιχεία για τον πραγματικό δολοφόνου της Μυρτώς, αλλά τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα και ο Δημήτρης για να προστατεύσει την δικηγόρο της την συλλαμβάνει παράλληλα ο Σταύρος τους κυνηγάει ενώ ένας απροσδόκητο σύμμαχος προσπαθεί να βοηθήσει το Δημήτρη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής μεταφέρεται στο νοσοκομείο

Η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν να ψάχνουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον πραγματικό δολοφόνου της Μυρτώς σύντομα η δικηγόρος ανακαλύπτει κάτι που την φέρνει πολύ κοντά στο ποιος βύθισε στο να θρηνούν την οικογένεια της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Νίκος απατούσε την Χρύσα με την Μυρτώ;

Παγιδευμένοι: Η αδερφή της Άννας είναι η δολοφονημένη κοπέλα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος θα βοηθήσει τον Δημήτρη μέσα απο την φυλακή

Στο κάδρο των υπόπτων της Άννας βρίσκονται δύο άτομα και επικεντρώνεται στο να συλλέξει στοιχεία για εκείνους μαζί με τον Δημήτρη οργανώνουν ένα σχέδιο για να βρουν τον πραγματικό ένοχο πιστεύοντας πως εκείνος θα πέσει στην παγίδα τους.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σκοτεινό πρόσωπο του Θοδωρή

 

Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη δεν λέει όλη την αλήθεια

Αυτή τη φορά η αλήθεια για τη δολοφονία της Μυρτώς βγαίνει στο φως και όσο μαθαίνονται προκαλούν μεγάλη ταραχή σε όλους. Η ανακάλυψη του πραγματικού δολοφόνου συγκλονίζει την Άννα μαζί με το Δημήτρη που πρέπει να βρουν άμεσα αποδείξεις για την ενοχή του και αποφασίζει να μην πουν σε κανέναν ακόμη για όσα βρήκαν αλλά και ποιος είναι αυτός που σκότωσε την νεαρή κοπέλα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι – Σοφία Φαραζή: Το αυτοάνοσο που άλλαξε την ζωή της

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έτσι θα παντρευτεί ο Δημήτρης την Άννα

Ωστόσο τις επόμενες μέρες ο Δημήτρης να αντιλαμβάνεται πως όσα κάνουν αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα και πολύ περισσότερα για τη ζωή της Άννας. Μάλιστα αναγκάζεται ο Δημήτρης να βάλει την Άννα υπό κράτηση για να την προστατεύσει προκαλώντας όμως την οργή της δικηγόρου για την άδικη σύλληψη της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Μάνα της Άννας μαθαίνει την αλήθεια

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 11 , 12 , 13

Ταυτόχρονα ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν, σύμφωνα με το tvΣίριαλ, ίσως μπορεί να βοηθήσει το Δημήτρη να βρει τα στοιχεία που θα έρθουν και θα οδηγήσουν της έρευνες στον πραγματικό δολοφόνο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close