Παγιδευμένοι-Θοδωρής-Κοσμάς

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας.

Αυτό δεν ξέρω πως θα καταλήξει αλλά όχι καλά πάντως…

Ο Δημήτρης και η Άννα ανακαλύπτουν ότι ο Άγγελος σκότωσε την Μυρτώ και αναζητούν στοιχεία για να δέσουν το κατηγορητήριο. Ο Θοδωρής βγαίνει από τη φυλακή, εκείνοι παντρεύονται, αλλά η δολοφονία του Κοσμά περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα.

Η Άννα είναι σοκαρισμένη με την αποκάλυψη του Δημήτρη. Ο καλύτερος της φίλος και συνεργάτης ο Άγγελος είναι ο δολοφόνος της αδερφής της. Τα στοιχεία όμως που έχουν στα χέρια τους δεν επαρκούν και έτσι ξεκινούν ένα νέο αγώνα δρόμου προκειμένου να λάμψει η αλήθεια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα κάνει την ζωή του Θοδωρή κόλαση

Ο Δημήτρης κρυφά από τον πατέρα του επισκέπτεται τον παππού του, Γεράσιμο, στη φυλακή και ζητά την βοήθεια του. Ο Αλέκος Χατζής που γνωρίζει την αλήθεια για το γιο του, στήνει το τέλειο άλλοθι για τον Άγγελο, ο Ανδρέας καταφθάνει με ευχάριστα νέα.

Τα στοιχεία που έχει στα χέρια του αποδεικνύουν ότι ο Θοδωρής ήταν αλλού την ώρα της δολοφονίας. Έτσι δεν αργεί να φτάσει και η στιγμή της αποφυλάκισης του. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο πατέρας της Άννας Κοσμάς αποφασίζει να πάρει το νόμο στα χέρια του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ερωτεύονται παράφορα

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς ξέρει τον δολοφόνο της κόρης του

Ο Αλέκος Χατζής καταφέρνει να ενοχοποιήσει τον γαμπρό της Άννας, Νίκο για την δολοφονία της Μυρτώς τοποθετώντας στο σπίτι του το σκουλαρίκι της και το τασάκι με το οποίο την χτύπησε στο κεφάλι ο Άγγελος.

Παράλληλα η Άννα έρχεται σε ρήξη με τον Δημήτρη ο οποίος αρνείται να καταθέσει ψέματα για τα στοιχεία που έκλεψαν, προκειμένου να την προστατέψει από τον Σταύρο. Εκείνος όμως βρίσκει πάλι την λύση.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένας άγνωστός άνδρας απειλεί τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα κάνει την ζωή του Θοδωρή κόλαση

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς χτύπησε άγρια την Μυρτώ πριν την δολοφονία

Οι δυο τους κάνουν λευκό γάμο και ως νόμιμος σύζυγος της πια έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την κατάθεση. Ο Κόσμας που δε γνωρίζει τις νέες εξελίξεις που έχουν προκύψει, παγιδεύει τον Θοδωρή, τον πηγαίνει σε ένα εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο και απειλεί να τον σκοτώσει.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένας άγνωστός άνδρας απειλεί τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς χτύπησε άγρια την Μυρτώ πριν την δολοφονία

Εκείνος προσπαθεί να ξεφύγει και πάνω στην πάλι πέφτει τελικά νεκρός ο Κοσμάς. Κι ενώ ο Σταύρος ξεκινά να έρευνα για την εμπλοκή του Άγγελου του στην δολοφονία της Μυρτώς, ο Σπύρος βλέπει τον Θοδωρή να επιστρέφει ματωμένος στο σπίτι. Κράτησε το λόγο σου μπαμπά προστάτευσε με του λέει κλαίγοντας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close