Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης και η Άννα ερωτεύονται παράφορα.

Αυτό που όλοι περιμέναμε δηλαδή…

Η νέα σειρά που έχει καθηλώσει χιλιάδες τηλεθεατές, εκτός από το αστυνομικό στοιχείο, φέρνει στην μικρή μας οθόνη και το ερωτικό. Ο Δημήτρης και η Άννα, όσο συνεργάζονται για την εξιχνίαση του φόνου, τόσο δένονται μεταξύ τους, τόσο “Παγιδευμένοι” αισθάνονται καθημερινά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς ξέρει τον δολοφόνο της κόρης του

Παγιδευμένοι-Δημήτρης

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένας άγνωστός άνδρας απειλεί τον Δημήτρη

Όλα θα ξεκινήσουν, όταν ο Κοσμάς πετάξει έξω από το σπίτι την Άννα. Η Άννα Ροδίτη παλεύει να ανακαλύψει ποιος σκότωσε την αδελφή της και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτό το φρικτό έγκλημα Για να το ανακαλύψει, η δικηγόρος αποφασίζει να παραμείνει γραμμή υπεράσπισης του Θοδωρή, αγνοώντας τον Κοσμά.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς χτύπησε άγρια την Μυρτώ πριν την δολοφονία

Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος είχε βάλει φυλακή τον Κοσμά

Εκείνος, μόλις μαθαίνει πως το παιδί του υποστηρίζει τον φονιά της οικογένειας, την πετάει στο δρόμο. Με μια βαλίτσα ρούχα, η Άννα ψάχνει να μείνει κάπου, με τον Δημήτρη να της ανοίγει το σπίτι του. Η συγκατοίκησή τους ξεκινά και το δέσιμο γίνεται όλο και πιο έντονο.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 2, 3

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σπάει την σιωπή του-Η Άννα πετάχτηκε γυμνή στο δρόμο

Όσο οι δυο τους προσπαθούν να ανακαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο, τόσο κοντά έρχονται. Πολύ σύντομα, θα δούμε τον Δημήτρη να βλέπει αλλιώς την Άννα. Στα μάτια της θα βρει τον έρωτα. Αντίστοιχα, η Άννα στην αγκαλιά του βρει την ασφάλεια που τόσο καιρό αναζητούσε.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

Παγιδευμένοι: Ένας έρωτας, ένας φόνος και πολλά ερωτηματικά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Παγιδευμένοι στη δίνη του έρωτα, ο Δημήτρης και η Άννα ζουν τη δική τους συναρπαστική ιστορία, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές. Οι εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα.

Ερωτεύονται παράφορα, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του youfly, όμως διστάζουν να αφεθούν σε αυτό το συναίσθημα. Άλλωστε, παραμένουν αντιμέτωποι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close