Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κοσμάς ξέρει τον δολοφόνο της κόρης του.

Αυτός ο άνθρωπος πόσα κρύβει τέλος πάντων;;

Μία στιγμή αρκεί προκειμένου να έρθουν τα πάνω κάτω στη ζωή όλων και στη σειρά Παγιδευμένοι, το γεγονός ότι η Μυρτώ είναι η κοπέλα που βρέθηκε δολοφονημένη έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά της. Η Ειρήνη είναι σε άρνηση ενώ όλοι θρηνούν στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Είναι απορίας άξιο αν θα δεχτεί την αλήθεια ενώ στο μεταξύ, στη φυλακή ο Θοδωρής είναι σε κακή κατάσταση, κάτι που αναγκάζει την Άννα και τον Δημήτρη να βάλουν τα δυνατά τους όσο πιο πολύ μπορούν για να βρουν τον αληθινό ένοχο στη σειρά του ΑΝΤ1.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένας άγνωστός άνδρας απειλεί τον Δημήτρη

Παγιδευμένοι-Θοδωρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς χτύπησε άγρια την Μυρτώ πριν την δολοφονία

Απέναντί τους όμως είναι ο Σταύρος που προσπαθεί με κάθε τρόπο να τους ξεσκεπάσει και να αποδείξει ότι αναμειγνύονται στις έρευνες.

Ωστόσο τα όσα θα αποκαλύψει στη σειρά Παγιδευμένοι, θα είναι καταστροφικά για την Άννα αφού η ίδια θέλει να κρύψει από όλους και ειδικά από τον Κοσμά ότι αυτή είναι η δικηγόρος του υπόπτου για τη δολοφονία της αδελφής της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος είχε βάλει φυλακή τον Κοσμά

Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Και όσο οι μέρες περνούν, η δικηγόρος και ο εισαγγελέας έχουν ρίξει το βάρος των ερευνών τους στην κρυφή ζωή της Μυρτώς, την οποία περιβάλλει ένα πέπλο μυστηρίου. Ωστόσο, τα μυστικά της άτυχης κοπέλας αρχίζουν να ξετυλίγονται και οι υποψίες στρέφονται στον κρυφό εραστή της.

Τα στοιχεία, όμως, που έχουν στα χέρια τους ο Δημήτρης και η Άννα είναι ελλιπή και δεν αρκούν για να τον ενοχοποιήσουν και να τον αναγκάσουν να οδηγηθεί για ανάκριση.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σπάει την σιωπή του-Η Άννα πετάχτηκε γυμνή στο δρόμο

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

Όμως στο αστυνομικό τμήμα καλείται να καταθέσει ο πατέρας της νεαρής δικηγόρου, ο Κοσμάς ο οποίος ίσως βοηθήσει με τα όσα ξέρει για το παιδί του.

Τότε είναι που η Άννα θα γίνει μάρτυρας της ανάκρισης του πατέρα της, και θα κληθεί να αντιμετωπίσει μία ακόμη αλήθεια για τη Μυρτώ, την οποία όμως δεν μπορεί να διαχειριστεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Αυτός είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς

Η κατάθεσή του θα είναι πραγματικά κεραυνός εν αιθρία αφού θα αποκαλυφθεί ότι γνωρίζει πολλά περισσότερα από όλους τους άλλους. Κι ενώ οι έρευνες, οι καταθέσεις και οι ανακρίσεις συνεχίζονται, ο εραστής της Μυρτώς αντιλαμβάνεται πως είναι θέμα χρόνου να τον καλέσουν κι εκείνον για ανάκριση και προσπαθεί να διαφύγει στο εξωτερικό.

Στο μεταξύ όλο και περισσότερα στοιχεία που έρχονται στο φως αποδεικνύουν ότι ο Θοδωρής είναι αθώος αλλά έχει πέσει θύμα μίας σκληρής πλεκτάνης.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι : Οι πρωταγωνιστές δίνουν σποιλερ για την σειρά

Παγιδευμένοι-Θοδωρής

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το μυστικό που συγκλονίζει

Όμως μία αποκάλυψη για την κρυφή ζωή του θα φέρει τα πάνω κάτω και η εμπιστοσύνη του Δημήτρη στο πρόσωπό του θα δοκιμαστεί για ακόμα μία φορά. Άρα θα πρέπει να μιλήσει και μάλιστα γρήγορα για όσα είναι σε θέση να γνωρίζει!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close