Παγιδευμένοι-Σπύρος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σπύρος αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει.

Εγώ πάντως τον πάω αυτόν τον άνθρωπο

Ο Παύλος Ορκόπουλος, ή αλλιώς ο σκληρός Σπύρος Μαρκέτος από τη σειρά “Παγιδευμένοι” μίλησε στο Πρωινό ANT1 για τη νέα αυτή ιστορία που κατάφερε να συζητηθεί από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος θα κάνει την ζωή του Θοδωρή κόλαση

Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ερωτεύονται παράφορα

Ο Σπύρος είναι ο πατέρας του Δημήτρη. Διοικητής της Διεύθυνσης Ανθρωποκτονιών Πειραιά. Διακρίνεται για την ειλικρίνειά του, τη βαθιά αίσθηση του καθήκοντος, αλλά και τις αυστηρές αρχές του. Κλειστός χαρακτήρας, δίκαιος, ρεαλιστής, ταγμένος στο καθήκον και το επάγγελμά του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς ξέρει τον δολοφόνο της κόρης του

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ένας άγνωστός άνδρας απειλεί τον Δημήτρη

Δεν μπόρεσε ποτέ να χτίσει μια σχέση αγάπης με τον μικρότερο γιο του, Θοδωρή, ο οποίος – ειδικά από τότε που πέθανε η μητέρα του – βρίσκεται συνεχώς σε μπελάδες. Όταν ο Θοδωρής τον έχει περισσότερη ανάγκη από ποτέ, θα έρθει η μεγαλύτερη κρίση στη σχέση τους, που ίσως είναι και η λύτρωσή τους…

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Κοσμάς χτύπησε άγρια την Μυρτώ πριν την δολοφονία

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος αντιμέτωπος με αλήθειες που δεν μπορεί να αντέξει

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος είχε βάλει φυλακή τον Κοσμά

Ο Παύλος Ορκόπουλος ανέφερε πως η σειρά “Παγιδευμένοι” αποκαλύπτει σε κάθε σκηνή κάτι που συγκλονίζει. Ο Σπύρος είναι ένας άνθρωπος που ζει σε δύο κόσμους, σύμφωνα με το youfly, ανάμεσα στο καλό και το κακό. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 8, 9, 10

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η πρώην του Δημήτρη απειλείται από την Άννα

 

«Έχουν ακουστεί πάρα πολύ ωραία πράγματα για τη σειρά και αυτό μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Κάθε γεγονός αποκαλύπτει ανθρώπους, συναισθήματα, ψυχές..».

Ο Σπύρος θα έρθει αντιμέτωπος με αλήθειες που δε θα μπορέσει να αντέξει… Οι ζωές όλων κρέμονται από μια κλωστή και σε κάθε επεισόδιο έρχεται και μια αποκάλυψη που σοκάρει.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close