Παγιδευμένοι-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως το δράμα της Άννας ξαναζωντανεύει.

Πόσο κουπί θα τραβήξει αυτή η γυναίκα επιτέλους;;

Μαθαίνοντας ο Κοσμάς ότι ο Θοδωρής αφήνεται ελεύθερος και μη γνωρίζοντας για τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει από την έρευνα της Άννας και του Δημήτρη δεν μπορεί να βρει ησυχία.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το σατανικό σχέδιο του Άγγελου για να τους παγιδέψει όλους

Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος ήταν μαζί με το Χατζή το βράδυ της δολοφονίας

Καθώς πιστεύει ότι ο φονιάς της κόρης του είναι πλέον εκτός φυλακής και πεπεισμένος ότι ο νεαρός είναι ο δολοφόνος της Μυρτώς, είναι αποφασισμένος να δώσει μόνος του την λύση και να εκδικηθεί για το θάνατο της.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

Παγιδευμένοι: Ο πατέρας της Άννας ξέρει πολλά και κρύβει μυστικά που συγκλονίζουν

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άγγελος και Υβόννη σε ομολογία σοκ

Πηγαίνει και βρίσκει το Θοδωρή: Θα πληρώσεις γι’ αυτό που έκανες στην κόρη μου αλήτη του φωνάζει όταν τον βλέπει και σηκώνει το όπλο: Δεν το έκανα εγώ δεν την σκότωσα του απαντάει κι εκείνος ορμάει κατά πάνω του για να του πάρει το όπλο πάνω στην συμπλοκή όμως το όπλο πυροβολεί και ο κόσμος πέφτει νεκρός.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

Παγιδευμένοι: Τα νέα στοιχεία που σοκάρουν την Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νέα δολοφονία σκορπά τον τρόμο

Σε κατάσταση σοκ ο Θοδωρής επιστρέφει στο σπίτι του μέσα στα αίματα εκεί τον βλέπει ο πατέρας του ο Σπύρος: Τι έγινε πες μου όχι άλλα ψέματα του φωνάζει έντρομος ο νεαρός του αποκαλύπτει τα πάντα. Τότε ο Σπύρος έρχεται αντιμέτωπος με τον όρκο που έχει δώσει στον γιο του Δημήτρη και παίρνει απόφαση αυτή τη φορά να καλύψει τον γιό του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η μεγάλη ώρα για το Σπύρο

Το δράμα όμως για την οικογένειά της Άννας δεν έχει τέλος εκτός από την αγαπημένη αδερφή τώρα χάνει και τον πατέρα της και η νεαρή δικηγόρος δεν θα σταματήσει μέχρι να βρει ποιος είναι ο υπεύθυνος για την νέα αυτή οικογενειακή τραγωδία.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close