Παγιδευμένοi-Άγγελος

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως αυτό είναι το σατανικό σχέδιο του Άγγελου για να τους παγιδέψει όλους.

Άγγελε μην προκαλείς άλλο την τύχη σου πασάκο μου…

Το πτώμα του Κοσμά εξαφανίζεται από το πορτμπαγκάζ στο Σπύρου βάζοντας τον σε νέες περιπέτειες. Η Υβόννη καταθέτει στο Σταύρο πως όλα όσα ισχυρίστηκε ο γιος της στο δικαστήριο είναι αλήθεια προκαλώντας την οργή του Αλέκου ο όποιος την κλειδώνει έξω απ’ το σπίτι και μπλοκάρει όλες τις πιστωτικές της κάρτες.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 17 , 18 , 19

Παγιδευμένοι-Κοσμάς

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Άγγελος και Υβόννη σε ομολογία σοκ

Παράλληλα η μητέρα και αδερφή της Άννας μαθαίνουν ότι ο Άγγελος σκότωσε την Μυρτώ κι αισθάνονται τύψεις επειδή που αδίκησαν τον Δημήτρη και την Άννα. Θα καταφέρουν να βρουν τα αποδεικτικά στοιχεία για την κατηγορία του Άγγελου και έτσι εκείνος θα οδηγηθεί στη φυλακή, η εξέλιξη αυτή σήμαινε και την λήξη της συνεργασίας τους και οι δρόμοι τους χωρίζουν.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η ερωτική εξομολόγηση του Δημήτρη στην Άννα

Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής σκοτώνει τον πατέρα της Άννας

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νέα δολοφονία σκορπά τον τρόμο

Στο κελί ο Άγγελος βλέπει στην τηλεόραση τον πατέρα του να κάνει δηλώσεις και ένας δημοσιογράφος κρατώντας απ’ το χέρι την μητέρα του. Σίγουρος ότι και αυτή τον πρόδωσε και τη βάζει κι αυτή στη λίστα ότι θα την εκδικηθεί…. Παράλληλα ο Γεράσιμος δίνει στον Σπύρο να καταλάβει ότι γνωρίζει για την δολοφονία του Κοσμά και τον κρατά στο χέρι.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης σώζει την Άννα από τα χέρια του δολοφόνου

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Έρχεται η μεγάλη ώρα για το Σπύρο

Έτσι κι εκείνος αναγκάζεται να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του παρόλο που δεν ήθελε ποτέ τα παιδιά του να έχουν σχέση με τον πατέρα του, η Άννα αναλαμβάνει μια καινούργια υπόθεση και βρίσκεται αντιμέτωπη με τον Δημήτρη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο μάρτυρας που θα αθωώσει τον Άγγελο

Παγιδευμένοι-Άννα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα θα προβεί σε ακραίες πράξεις

Η αδερφή της Υβόνης, η Κλειώ, συναντιέται στη φυλακή με τον Άγγελο. Εκείνος γνωρίζοντας το μίσος που τρέφει για τον πατέρα του, της ζητά να γίνει η δικηγόρος του. Η Ειρήνη επισκέπτεται στο γραφείο της την Άννα και τι ζητά συγνώμη. Μητέρα και κόρη αγκαλιάζονται και τα ξαναβρίσκουν, όμως η Άννα της λέει ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη να επιστρέψει σπίτι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close