Παγιδευμένοι-Άννα

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Άννα ένα βήμα πριν την αποφυλάκιση της.

ΝΑΙΙΙΙ

Ο Δημήτρης προσπαθεί να συλλέξει όλα τα στοιχεία για να μπορέσει να αποφυλακίσει την Άννα, τη γυναίκα που αγαπάει βαθιά και έτσι θα πάει εκεί όπου έγινε ο φόνος για να βρει κάποιο σημάδι για να προσθέσει στα στοιχεία που χρειάζεται ώστε να δείξει την αθωότητά της και να την βγάλει από τη φυλακή. Ο Σταύρος όμως του τηλεφωνεί και τον ενημερώνει ότι δεν πρέπει να είναι εκεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος βγαίνει στα κανάλια και κατηγορεί την Άννα

Παγιδευμένοι-Άγγελος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Σταύρος και Δημήτρης έρχονται σε ρήξη για την Άννα

Παράλληλα η υπόθεση βγαίνει στη δημοσιότητα και ο Αλέκος κάνει δηλώσεις εναντίον της Άννας, λέγοντας ότι εκείνη ήθελε εκδίκηση και ότι έχει εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και θα τιμωρηθεί.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ξετυλίγεται το κουβάρι με τον φόνο του Άγγελου

Παγιδευμένοι: Το DNA από τα αποτσίγαρα αποκαλύπτει τον αληθινό δολοφόνο του Άγγελου

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα καταστρέφει την οικογένεια Μαρκέτου

Εντωμεταξύ τα στοιχεία είναι εναντίον της και έτσι προφυλακίζεται και θα πάει σε δίκη. Η Άννα μιλώντας στον Δημήτρη του λέει ότι θυμάται το όπλο στα χέρια της και την καρδιά του Άγγελου να χτυπάει αλλά δεν μπορεί να θυμηθεί αν πάτησε τη σκανδάλη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Κλειώ συνεργάζεται με την Υβόννη

Παγιδευμένοι: Η Άννα εξετάζεται εξονυχιστικά για την αλήθεια

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αντρέας βουτάει την Άννα μέσα απο τα χέρια του Δημήτρη

Οδηγείται στη φυλακή και ο Δημήτρης συναντιέται με τον Ανδρέα και του λέει για το χτύπημα που δέχτηκε η Άννα στο κεφάλι. Από την άλλη η Κλειώ μαθαίνει τα νέα του θανάτου του ανιψιού της και πηγαίνει και βρίσκει τον Αλέκο και τον κατηγορεί ότι το έκανε εκείνος, κάτι που εκείνος αρνείται ενώ παραδέχεται μόνο ότι τον βοήθησε.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τότε επιστρέφει η σειρά

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Αλέκος ένοχος για τον φόνο του Άγγελου

Η Υβόννη τον κατηγορεί και εκείνη λέγοντας του ότι αν δεν τον είχε βοηθήσει να το σκάσει θα ζούσε. Θα μπορέσει άραγε ο Δημήτρης στη σειρά «Παγιδευμένοι» να βρει τα στοιχεία ώστε να αποφυλακίσει την Άννα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close