Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δολοφόνος

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Μιράντα γίνεται  δολοφόνος.

Μιραντάκι τι παίζει;;;;

Η ληστεία που οργανώνει ο Αποστόλης με τον Ζήση στη σειρά Ο Παράδεισος των Κυριών, έχει καταστροφικές συνέπειες για τον Ντίνο αλλά και τους υπαλλήλους του.

Κατά την διάρκεια της ληστείας η Μιράντα, στην προσπάθειά της να σώσει τον εαυτό της αλλά και όλους όσους βρίσκονται στο μαγαζί, αρπάζει το όπλο του ληστή και τον πυροβολεί. Εκείνος τραυματίζεται πολύ σοβαρά και με όσες δυνάμεις του έχουν απομείνει φεύγει και πηγαίνει αιμόφυρτος στο σπίτι του Ζήση. Ο τελευταίος τον περιθάλπει αλλά δεν καταφέρνει να τον κρατήσει στη ζωή.

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο επόμενα επεισόδια: 47 , 48 , 49 , 50

Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δολοφόνος

Δείτε επίσης : Ο παράδεισος των κυριών: Ο Αποστόλης τσακίζει την Αμαλία

Ο ληστής αφήνει την τελευταία του πνοή, ενώ η Μιράντα, χωρίς να γνωρίζει τις τελευταίες εξελίξεις, τρέμει στην ιδέα πως ο άντρας θα πεθάνει κι εκείνη θα κατηγορηθεί για φόνο. Η ίδια φοβάται πως, για ακόμα μια φορά, θα έχει περιπέτειες με την Αστυνομία και ο Ντίνος, που ανησυχεί για την τύχη της, της συμπαραστέκεται και προσπαθεί να την καθησυχάσει πως δεν θα επιτρέψει να της συμβεί τίποτα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο άντρας έχει μια απρόσμενη συνάντηση που τον αναστατώνει. Ξαφνικά βλέπει μπροστά του την πρώην γυναίκα του, την Λιζέτα.

Η τελευταία έχει έρθει από το εξωτερικό αποφασισμένη να διεκδικήσει τα χρήματα αλλά και την περιουσία του Ντίνου. Μάλιστα, έχει σκεφτεί ένα σατανικό σχέδιο προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Πηγαίνει στη Βικτώρια και της ζητάει να της δώσει ένα παιδί από το Ίδρυμα. Η γυναίκα, δέχεται να τη βοηθήσει και διαλέγει το παιδί που ταιριάζει στην ηλικία και στα χαρακτηριστικά που της έχει πει η Λιζέτα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 27 , 28 , 29

Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δολοφόνος

Δείτε επίσης : Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας ανατρεπτικός έρωτας γεννιεται

 

Λίγο μετά, η τελευταία συναντάει ξανά τον Ντίνο και του παρουσιάζει το παιδί, λέγοντάς του πως είναι δικό του.’Οπως είναι φυσικό, εκείνος σοκάρεται καθώς τόσα χρόνια αγνοούσε την ύπαρξή του.

Ωστόσο, αυτή την περίοδο έχει να αντιμετωπίσει τόσα πολλά προβλήματα που δεν της κάνει περισσότερες ερωτήσεις. Κι ενώ η Λιζέτα πηγαίνει μαζί με το υποτιθέμενο παιδί τους και μένει στο σπίτι του, η Μιράντα έχει προβλήματα με τον νόμο. Αιτία είναι φυσικά ο θάνατος του ληστή που προήλθε από τον πυροβολισμό της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 83 , 84 , 85 , 86 , 87

Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δολοφόνος

Δείτε επίσης : Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Γεωργία γεμάτη πόνο πέφτει στις ρόδες ενός αυτοκινήτου

Τότε ο Σωτήρης, τής προτείνει μια ακραία λύση για να γλυτώσει τη φυλακή. Ωστόσο εκείνη διατηρεί ορισμένες επιφυλάξεις. Προβλήματα όμως, με την Αστυνομία αναμένεται να έχει και ο Ζήσης.

Ο τελευταίος μαθαίνει ότι κινδυνεύει να συλληφθεί, επειδή ο ληστής απεβίωσε στο σπίτι τον, και απειλεί τον πληροφοριοδότη του να κάνει ό, τι περνά από το χέρι του για να τον προστατεύσει.

Οι μέρες περνούν και ο Ντίνος προσπαθεί να αποδεχτεί τη νέα πραγματικότητα.’Ομως ένα απρόσμενο γεγονός έρχεται να τον διαλύσει. Ο άντρας, μετά τη ληστεία συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να αποπληρώσει το χρέος στους τοκογλύφους. Φανερά συντετριμμένος πηγαίνει στον «Παράδεισο» και ανακοινώνει σε όλους πως το μαγαζί δεν ανήκει πλέον σε εκείνον και όλο σοκάρονται.

Παράδεισος των Κυριών: Η Μιράντα δολοφόνος

Δείτε επίσης : Ο Παράδεισος των Κυριών: Το τέλος της Αμαλίας και του Ντίνου είναι οριστικό

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close