Ο-Παράδεισος-των-Κυριών-Αμαλία-Ντίνος

Ο Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το τέλος της Αμαλίας και του Ντίνου είναι οριστικό.

Μιράντα και Ντίνος for ever ❤❤

Πολλοί τηλεθεατές αναρωτιούνται εάν τελικά η Αμαλία και ο Ντίνος θα είναι ξανά μαζί, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και έκαναν τα πάντα για να παραμείνουν μαζί.

Δυστυχώς, η μοίρα τους έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ο Πάρης κακοποίησε την Αμαλία, με αποτέλεσμα εκείνη να μένει έγκυος.. Ο γάμος τους ήρθε βιαστικά κι αναγκαστικά, σφραγίζοντας τον οριστικό χωρισμό της με τον Ντίνο.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Χριστόφορος διώχνει τον Άγη από το σπίτι

Παράδεισος των Κυριών: Κόλαση η ζωή του Ντίνου – Η πρώην γυναίκα του επιστρέφει και τον καταστρέφει

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Κόλαση η ζωή του Ντίνου – Η πρώην γυναίκα του επιστρέφει και τον καταστρέφει

Ο Ντίνος, όσο διαλυμένος κι αν αισθάνεται, θα δώσει μία ευκαιρία στην Μιράντα. Οι δυο τους θα τυλιχτούν στα δίχτυα του έρωτα και θα περάσουν καυτές νύχτες μαζί, κρατώντας κρυφό αυτό το ειδύλλιο.

Τα φτερά της Αμαλίας θα σπάσουν σε χίλια κομμάτια. Η ίδια θα μείνει σε έναν καταπιεστικό γάμο, χωρίς να το θέλει. Άραγε, υπάρχει η ελπίδα να σμίξουν ξανά η Αμαλία και ο Ντίνος, στον Παράδεισο των Κυριών;

Δείτε ακόμη Σασμός: Λευτέρης και Θοδώρα κάνουν τη διαφορά

Παράδεισος-των-Κυριών-Αμαλία-Πάρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Νέα βεντέτα θα ξεσπάσει την Άνω Ποριά

Η ηθοποιός Νατάσα Εξηνταβελώνη μίλησε στον Γιάννη Βίτσα, στο περιοδικό 7 Μέρες TV, αποκαλύπτοντας το μέλλον της με τον Ντίνο. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη για αυτό, διότι βλέπουμε ότι και ο Ντίνος είναι ένας άνθρωπος μπερδεμένος. Αν ο Ντίνος κρατήσει την εκτίμησή του για την Αμαλία, ύστερα από αυτά που έχει μάθει, αν μπορέσει να σταθεί άξιος της αγάπης της, τότε ναι, θα ήθελα πολύ να είναι μαζί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει ο παλιός Αλέξης

Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία στη φυλακή

Όμως, η Αμαλία δεν έχει δεχτεί στήριξη ούτε από τον Ντίνο. Εγώ θα ήθελα η Αμαλία να βρει ένα σύντροφο, ο οποίος θα τη στηρίξει, θα την αγαπήσει για αυτό που είναι, θα φροντίσει το τραύμα της, θα την ακούσει… 

Μη ξεχνάμε ότι η Αμαλία είναι πολύ νέα κοπέλα. Τη βρίσκουμε λίγο μετά την ενηλικίωσή της. Θέλω να δικαιωθεί, δεν είναι απαραίτητο να δικαιωθεί μέσα από έναν σύντροφο. Δεν αποκλείεται να δικαιωθεί και μέσα από ένα όνειρο ζωής που μπορεί να πετύχει»

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close