Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος-Αποστόλης

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ντίνος και ο Αποστόλης θα συγκρουστούν.

Βρε τι θα δούμεεε…

Για πρώτη φορά, Ντίνος και Αποστόλης, στην σειρά, Ο Παράδεισος των Κυριών, έρχονται αντιμέτωποι με τον Παπακώστα να τον ρωτάει στα ίσα τι σχέση είχε με τον συχωρεμένο τον Αριστείδη. Τι θα του απαντήσει ο Αποστόλης;

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτόρια πετάει την Πολυξένη στο δρόμο

Παράδεισος-των-Κυριών-Ντίνος

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 13, 14, 15, 16

Η ημέρα για τα δοκιμαστικά έφτασε στον Παράδεισο, ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και οι εκπλήξεις ακόμα μεγαλύτερες, και όχι για όλους ευχάριστες!

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα και ο εφιάλτης επιστρέφει

 

Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο Αποστόλης εμμονικός και έχει ένα νόθο παιδί

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η ζωή του Ντίνου βρίσκεται σε κίνδυνο

Η Ζηνοβία μαθαίνει απ’ τον Ντίνο ότι ο αστυνόμος θέλει να του φορτώσει το φόνο του Αριστείδη και έχει λόγους να φοβάται ότι θα τα καταφέρει. Η  Πιπίτσα δέχεται ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα που της δείχνει πως ο Μάρκος για ακόμη μια φορά, της κρύβει πράγματα.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το σχέδιο της Βικτώριας για να καταστρέψει τον Ντίνο

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας φόνος ανοίγει το κουτί της Πανδώρας

Ο Αποστόλης ψάχνει βοήθεια στη Βικτώρια, η επίσκεψή του όμως στον Παράδεισο του επιφυλάσσει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη. Τι θα ειπωθεί ανάμεσα στον Αποστόλη και τον Ντίνο, απόψε στην σειρά, σύμφωνα με το youfly, ο Παράδεισος των Κυριών; Η συνέχεια απόψε στις οθόνες μας….

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close