Παράδεισος-των-Κυριών-Χρηστίδης-Μιράντα

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα.

Βρε την καημένη…

Μια ιστορία που θα μας απασχολήσει έντονα στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Αlpha. Ο παράδεισος των Κύριων αφορά τη ζωή της Μιράντας και το τραυματικό παρελθόν της. Ο χειρότερος εφιάλτης της, ο αστυνόμος Χρηστίδης επιστρέφει ύστερα από χρόνια και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV, στην πρώτη του συνάντηση ο άντρα δε διστάζει να την απειλήσει…

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η ζωή του Ντίνου βρίσκεται σε κίνδυνο

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Αυτό είναι το σχέδιο της Βικτώριας για να καταστρέψει τον Ντίνο

Η δολοφονία του Αριστείδη από το πρώτο κιόλας επεισόδιο φαίνεται πως ανοίγει διάφορες ιστορίες που αφορούν κάποιος ήρωες. Μία απο αυτούς είναι η Μιράντα, η υπάλληλος του Παραδείσου.

Όπως ήδη έχουμε παρακολουθήσει στη σειρά, το γεγονός πως ο αστυνόμος Θανάσης Χρηστίδης ανέλαβε την υπόθεση και κατευθείαν στον Παράδεισο για την έρευνα αλλά και τις καταθέσεις μαρτύρων και υπαλλήλων του πολυκαταστήματος έχει ταράξει ιδιαίτερα την Μιράντα.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 9, 10, 11, 12

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Ένας φόνος ανοίγει το κουτί της Πανδώρας

Η γυναίκα αποφεύγει συνεχώς να βρεθεί με τον αστυνόμο, καθώς οι εφιαλτικές μνήμες έρχονται ξανά στο μυαλό της, συγκεκριμένα πριν από πολλά χρόνια όταν η Μιράντα ήταν ακόμα έφηβη είχε φέρει στον κόσμο το μωρό της όμως ξαφνικά αστυνόμος της το άρπαξε με το ζόρι και το έδωσε σε μια άλλη οικογένεια, από κείνο το βράδυ ο κόσμος της γκρεμίστηκε και η ζωή της άλλαξε ριζικά και δραματικά.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: O Χρήστος Πλαΐνης δίνει σποιλερ για την σειρά

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών επόμενα επεισόδια: 5, 6, 7, 8,

Μάλιστα αυτό είναι ένα μεγάλο μυστικό που κουβαλάει η Μιράντα το οποίο δεν το έχει αποκαλύψει σε κανέναν και όσο η κοπέλα προσπαθεί να κρατήσει απόσταση από την αστυνομία ώστε να μη δώσει κατάθεση και χρειαστεί να έρθει αντιμέτωπη με τον άνθρωπο που της κατέστρεψε ανεπανόρθωτα την ζωή, οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για τη δολοφονία του Αριστείδη.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Ο εμμονικός Αποστόλης και το δολοφονημένο νόθο παιδί του

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης απειλεί την Μιράντα

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, μια μέρα οι αστυνόμοι Θανάση και Σωτήρης πηγαίνουν στον Παράδεισο για να πάρουν συμπληρωματικές καταθέσεις από όλους τους υπαλλήλους. Η Μιράντα τρομάζει όταν βλέπει μπροστά της τον Χρηστίδη αλλά αυτή τη φορά δεν μπορεί να αποφύγει τη συνάντηση με το οδυνηρό παρελθόν της.

Άλλωστε είναι η πρώτη που βρήκε τον Αριστείδη νεκρό στο γραφείο του και κάλεσε την αστυνομία και η μαρτυρία της είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η συνάντηση της με τον αστυνόμο είναι τρομακτική μιας και ο άντρας την γνωρίζει αμέσως οι δυο τους έχουν έναν έντονο διάλογο, με τον Χρηστίδη να της δείχνει ξανά το αδίστακτο πρόσωπο του.

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Μπάμπης από τις Άγριες Μέλισσες σε ρόλο έκπληξη

Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κύριων: Οι χαρακτήρες της σειράς

Ο αστυνόμος την απειλεί ανοιχτά προκειμένου να μην αποκαλύψει σε κανέναν την γνωριμία τους από το παρελθόν, η κοπέλα ύστερα απο όσα άκουσέ είναι έτοιμη να καταρρεύσει και φοβάται ενώ παράλληλα παλεύει να μη δείξει σε κανέναν ότι είναι ταραγμένη.

Ωστόσο από εκείνη τη στιγμή η ψυχολογία της αλλάζει και δεν μπορεί να βγάλει απο το μυαλό της το κακό που της έκανε ο Χρηστίδης πριν από τόσα χρόνια και τη συνάντησή τους. Από την άλλη, εκείνος δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν βεβαιωθεί ότι η Μιράντα δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν κώλο δεν θα αποκαλύψει σε κανέναν το παρελθόν τους!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close