Παράδεισος-των-Κυριών-Μιράντα

Παράδεισος των Κυριών: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε όλη την αλήθεια για το παιδί της Μιράντας.

Αχ βρε Μιράντα μας…

Οι εξελίξεις κόβουν την ανάσα. Αλήθειες έρχονται στο φως και σοκάρουν τους πρωταγωνιστές. Μάνα και κόρη θα σταθούν αντιμέτωπες, με την κατάσταση να βγαίνει εκτός ελέγχου. Τι θα συμβεί με την Αμαλία και την Μιράντα και ποια στάση θα κρατήσει ο Ντίνος, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών;

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία και η Όλγα έρχονται σε σύγκρουση

Ο Παράδεισος των Κυρίων : Η Μιράντα πηγαίνει φυλακή

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών επόμενα επεισόδια: 41, 42, 43, 44,

Πράγματι, η αλήθεια για την πραγματική μητέρα της Αμαλίας, δε θα αργήσει να έρθει στο φως. Η νεαρή ηρωίδα δε θα αργήσει να ανακαλύψει πως η μητέρα της είναι η Μιράντα και ο πατέρας της, ο Χρηστίδης!

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Ο Ντίνος χωρίζει την Αμαλία

Ο Παράδεισος των Κυρίων : Η Μιράντα πηγαίνει φυλακή

Δείτε ακόμη Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Αμαλία είναι κόρη της Μιράντας και του Χρηστίδη

Το παιδί αυτό γεννήθηκε, όταν η Μιράντα ήταν σε πολύ νεαρή ηλικία. Ο αδίστακτος Χρηστίδης την βίασε, καταστρέφοντάς της τη ζωή. Το μωρό δόθηκε για υιοθεσία, με αποτέλεσμα η Μιράντα να αγνοεί το που βρίσκεται και τι κάνει τώρα, μετά από τόσα χρόνια.

Δείτε ακόμη Παράδεισος των Κυριών: Έγκυος η Αμαλία

Παράδεισος των Κυριών: Ο Χρηστίδης κρατά αιχμάλωτη την Μιράντα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτόν νιώθει ερωτευμένη η Δήμητρα

Μόλις η αλήθεια έρθει στο φως, τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο. Η Αμαλία και η Μιράντα, εκτός από την τρομερή αυτή αποκάλυψη, θα έρθουν αντιμέτωπες και για τον Ντίνο, στη σειρά Παράδεισος των Κυριών.

Τα συναισθήματα της Μιράντας φουντώνουν καθημερινά όλο και πιο πολύ. Το ίδιο ισχύει και για την Αμαλία, η οποία έχει βρει στην αγκαλιά του Ντίνου τον απόλυτο έρωτα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Νεκρός ο Σταύρος απο Αστέρη και Μαθιό

Ο-Παράδεισος-των-Κυριών-Αμαλία-Χρηστίδης

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ λέει όλη την αλήθεια στον Σαράντο

Θα καταφέρουν μάνα και κόρη να ξεπεράσουν αυτό το εμπόδιο, αφήνοντας στην άκρη κάθε τους διαφορά; Η εξέλιξη αυτής της ιστορίας θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παράδεισος των Κυριών με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close