Ψέματα: Το τέλος του Ανδρέα θα είναι μαρτυρικό

Ψέματα: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού το τέλος του Ανδρέα θα είναι μαρτυρικό. 

Πάντως παιδιά ακόμη και η φάτσα του είναι αγριευτική… ΑΠΑΠΑΠΑ.

Δείτε ακόμα Ψέματα: Ο Ανδρέας βίασε την Έλενα

Η τηλεοπτική σειρά Ψέματα που προβάλλεται μέσα από τον Άλφα έχει καταφέρει ήδη να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό. Όπως αναφέραμε σε παλαιότερο spoil μας η συγκεκριμένη σειρά αντιγράφει μία ισπανική σειρά του Netflix, αν και σίγουρα όσο περνούν τα επεισόδια θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Ψέματα-Έλενα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος παρακολουθεί στενά τον Ανέστη

Για όσους δεν την έχουν δει ακόμη τα Ψέματα πραγματεύονται την ζωή της 38χρονης Έλενας που μετά από έναν δύσκολο χωρισμό αποφασίζει μετά από παρότρυνση της αδερφής της, να βγει ραντεβού με τον Ανδρέα. Έναν επιτυχημένο και γοητευτικό καρδιοχειρουργό, πατέρα ενός μαθητή της στο Λύκειο.

Δείτε ακόμα Ψέματα επόμενα επεισόδια: 3

Ψέματα-Έλενα-

Κι ενώ τα πράγματα στο ραντεβού τους εξελίσσονται πολύ καλά την επόμενη μέρα η Έλενα κάνει μήνυση στον Ανδρέα για βιασμό. Φαίνεται λοιπόν πως σύμφωνα με το σενάριο της ισπανική σειράς ο Ανδρέας έχει κάνει όντως τον βιασμό.

Μάλιστα ενώ αρχικά παλεύει να βγει αθώος εν τέλει μαζεύονται κι άλλες καταγγελίες εις βάρος του όπως επίσης και επιπλέον αποδεικτικά στοιχεία κι έτσι ο Ανδρέας, αποφασίζει να εξαφανιστεί και να αφήσει πίσω το παιδί και την δουλειά του. Μία μέρα απλά θα βρουν το πτώμα του στον δρόμο.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο ανιψιός του Λυκούργου εισβάλει στη Μάνη

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πρώτα επεισόδια της σειράς Ψέματα όσοι έχουν δει την ισπανική σειρά στο Netflix θα διαπίστωσαν ότι οι Έλληνες έχουν αντιγράψει ακόμη και τους διαλόγους. Οπότε προς το παρόν εκεί βασίζουμε τα spoils μας. Οι ανατροπές στην ελληνική version δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Ψέματα-Έλενα-Ανδρέας-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

 

Close