Ψέματα: Ο Ανδρέας βίασε την Έλενα

Ψέματα: Οι εξελίξεις στα επόμενα της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού αποδεικνύεται ότι ο Ανδρέας βίασε την Έλενα. 

Ετοιμαστείτε να μας βγάλουν την πίστη μέχρι να τον πιάσουν…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το μωρό της Βασιλικής σώζεται από θαύμα

Μία νέα σειρά ήρθε μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Άλφα και μέχρι και τώρα έχει σημειώσει πολύ καλή τηλεθέαση. Η σειρά Ψέματα βασίζεται σε μία ισπανική σειρά του Netflix που ονομάζεται «Ψέματα και απάτη».

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας δεν έχει μούτρα να σε πλησιάσει

Ψέματα-Ανδρέας-Έλενα-

Η σειρά στο Netflix βασίζεται σε ένα βιβλίο των Χάρι και Τζακ Ουίλιαμς, το οποίο κυκλοφόρησε στην αρχή της πανδημίας με το όνομα «Mentiras». Μέχρι τώρα λοιπόν έχουμε διαπιστώσει ότι η σειρά Ψέματα αποτελεί μία αντιγραφή της σειράς του Netflix αν και σίγουρα στην πορεία θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

Δείτε ακόμα Ψέματα επόμενα επεισόδια: 3

Για όσους δεν την έχετε δει ακόμα η σειρά πραγματεύεται την ιστορία της 38χρονης Έλενας που βγήκε πρόσφατα από έναν χωρισμό και προσπαθεί να προχωρήσει την ζωή της. Είναι καθηγήτρια σε Λύκειο και κάποια μέρα ένα γοητευτικός και άκρως επιτυχημένος καρδιοχειρουργός την φλερτάρει.

Δείτε ακόμαΣασμός: Η Καλλιόπη πιέζει τον παπά για την αλήθεια

Ψέματα-Ανδρέας-Έλενα-

Η Έλενα είναι διστακτική αλλά εν τέλει πείθεται να βγει ραντεβού μαζί του διότι πρώτον ο Ανδρέας είναι πατέρας ενός μαθητή της στο Λύκειο και δεύτερον είναι συνάδελφος με την αδερφή της και η αδερφή της μιλά γι’ αυτόν με τα καλύτερα λόγια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος δίνει το τελειωτικό χτύπημα πριν την καταστροφή του

Βγαίνουν λοιπόν ραντεβού και όλα πάνε υπέροχα. Το επόμενο πρωί ο Ανδρέας στέλνει ένα μήνυμα στην Έλενα που λέει ότι την ευχαριστεί για την υπέροχη βραδιά. Εκείνη όμως πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και του κάνει μήνυση για βιασμό.

Κι εκεί μένει ο τηλεθεατής με την απορία. Όντως βίασε ο Ανδρέας την Έλενα ή μήπως η Έλενα παρεξήγησε κάτι; Λοιπόν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά κυρίες και κύριοι διότι αν ξεκινήσετε την ισπανική σειρά στο Netflix, θα δείτε ότι ο Ισπανός “Ανδρέας” της σειράς (άλλο όνομα έχει στην Ισπανική) όντως βίασε την πρωταγωνίστρια.

Ψέματα-Ανδρέας-

Δείτε ακόμα Άγριες Μέλισσες: Η Ρένα ανακαλύπτει την αλήθεια για Νικηφόρο Ασημίνα

Συγκεκριμένα ανέβηκαν πάνω για ένα τελευταίο ποτό και ο Ανδρέας έριξε ένα υπνωτικό στο ποτό της Έλενας. Η σειρά κατά την γνώμη μας σίγουρα θα έχει διαφοροποιήσεις από εκείνη του Netflix, παρόλα αυτά περνάει πολύ ωραία μηνύματα. Και οι καρδιοχειρουργοί βιάζουν…Αναμένουμε για την συνέχεια.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια  με ένα κλικ εδώ

Close