Σασμός: 4 Νέοι χωρισμοί έρχονται

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού έρχονται χωρισμοί και κάποιοι θα καταλήξουν στην φυλακή.

Πολλά ξεκαθαρίσματα έρχονται!

Όπως όλα δείχνουν, δεν θα έχουν ιδιαίτερο μέλλον οι σχέσεις στο φημισμένο χωριό της Κρήτης στα επόμενα επεισόδια τη σειρά Σασμός.Το πρώτο ζευγάρι που θα χωρίσει θα είναι η Ντίνα με το Βαγγέλη και η αφορμή θα είναι η ενασχόλησή εκείνου με τις δουλειές του Ευθύμη Φαρμάκη , ενώ φίλοι θα αποφασίσουν να μείνουν η Νάντια με τον Μανόλη.

Η Αιμιλία παίρνει την δυσκολότερη απόφαση της ζωής της και στον χωρισμό θα οδηγηθούν μοιραία για μια ακόμη φορά και ο Αστέρης με την Αργυρώ αφού βλέπουν γύρω τους μόνο εχθρούς. Ο δικός τους χωρισμός όμως ,ευτυχώς για εκείνους, θα έχει ημερομηνία λήξης.

Η Νάντια ανακοινώνει στη Βασιλική και στον Μαθιό στη σειρά Σασμός τα αποτελέσματα του τεστ DNA. Η Βασιλική στενοχωριέται που δεν είναι αδελφή του Νικηφόρου, γιατί την έχει αγαπήσει, ενώ ο Μαθιός κατηγορεί την κοπέλα, ότι ο Ευθύμης την έστειλε στο σπίτι τους για να τον ελέγξει! Στη συνέχεια πηγαίνει και βρίσκει τη φίλη της μαμάς της Νάντιας.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Η Αργυρώ φεύγει για Αυστραλία με το παιδί

Σασμός: Ποια ζευγάρια θα χωρίσουν και ποιοι θα καταλήξουν στη φυλακή

Δείτε ακόμα: Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 102 , 103 , 104 , 105 , 106

Η Ξένια τού λέει πως η φίλη της πραγματικά αγάπησε τον Στεφανή και μάλλον ήθελε να ελπίζει πως η Νάντια ήταν παιδί του…
Ο Παύλος επισκέπτεται τον Ευθύμη για ένα τελικό ξεκαθάρισμα, μετά το οποίο τίποτα δεν θα είναι ίδιο πια μεταξύ τους. Οι δυο τους είναι πλέον ανοιχτά εχθροί! Η μέρα του χειρουργείου του Αντώνη πλησιάζει, γεμίζοντας τη Μαρίνα με αγωνία.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Πατέρας του Σταύρου έρχεται για να απειλήσει την Αργυρώ

Σασμός: Ποια ζευγάρια θα χωρίσουν και ποιοι θα καταλήξουν στη φυλακή

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Φαρμάκης πάει στο νοσοκομείο που έχουν τον Αντώνη

Παράλληλα, η Αργυρώ τής λέει αυτά που της πρότειναν ο Αστέρης και ο Παύλος, κάνοντάς την έξαλλη. Η Μαρίνα δεν συμφωνεί με τη φυγή της κόρης της, αφού την είχε στερηθεί στο παρελθόν και δεν θέλει να το ξαναζήσει. Την ίδια ώρα, η Ντίνα ζητά από τον Βαγγέλη να χωρίσουν, αφού δεν πιστεύει όσα της λέει για τον Ευθύμη, ενώ και η Νάντια με τον Μανώλη αποφασίζουν να μείνουν φίλοι.

Δείτε ακόμα: Σασμός: Ο Φαρμάκης διαβάζει το γράμμα του Κώστα και εκβιάζει τον Μαθιό

Σασμός: Ποια ζευγάρια θα χωρίσουν και ποιοι θα καταλήξουν στη φυλακή

Δείτε ακόμα: Σασμός: Μεγάλη ανατροπή Το όπλο λείπει απ την κρυψώνα

Η Αιμιλία παίρνει τη δυσκολότερη απόφαση της ζωής της, αφήνοντας τον Παύλο διαλυμένο. Του λέει να χωρίσουν, αφού πιστεύει όσα της είπε ο Ευθύμης, ότι δηλαδή ο Παύλος έδωσε την εντολή δολοφονίας και για τον Βασίλη Σταματάκη και για τον Κώστα, και η ίδια δεν θέλει να συνδέεται με έναν τέτοιο άνθρωπο!

 

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close