Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθηλωτικές καθώς η Αργυρώ κάνει απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη.

Τι να σου κάνει και αυτή η Αργυρώ τόσα έχει περάσει πολύ θέλει ο άνθρωπος; Της σάλεψε  ο νους. Πρόσεχε Αργυρούλα μου μην βρεθείς και εσύ στη φυλακή να κάνεις παρέα στον Αστέρη στο τέλος …

Ο Αστέρης στο νοσοκομείο! Η Αργυρώ θέλει να τον εκδικηθεί…

Σασμός - Αργυρώ -

Δείτε επίσης: Σασμός: Ο αστυνόμος Χριστογιάννης ξεσκεπάζει την Θοδώρα

Το μυαλό της Αργυρώς δεν αντέχει να χωρίσει ότι ήταν ερωτευμένη με τον δολοφόνο του αδελφού της. Αυτό που σκέφτεται μόνο είναι ότι θέλει το κακό του, θέλει να πεθάνει στη φυλακή ή, καλύτερα, να τον δει νεκρό. Κι αυτό προσπαθεί να κάνει, να τον σκοτώσει…

Ο Αστέρης έχει παραιτηθεί από όλα. Δεν τρώει, δεν πίνει, δεν θέλει να ζήσει.

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη

Όσο οι μέρες περνάνε, τόσο πιο πολύ βυθίζεται στη μελαγχολία, χωρίς να φαίνεται ότι υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει. Ο,τι και να του λένε, όσο και να προσπαθήσουν να τον συνεφέρουν, ο Αστέρης ζει στο δικό του κόσμου, στη θλίψη και τις ενοχές του. Την ίδια στιγμή η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για το χαμό του αδερφού της. Και ξαφνικά από το μυαλό της πέρνα μία τρελή σκέψη, να πάει να βρει τον Αστέρα στην φυλακή και να τελειώνει, παίρνοντας η ίδια η εκδίκηση για το θάνατο του αδελφού της.

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη

Δείτε επίσης: Σασμός: Το τραγικό τέλος του Μαθιού

Η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή και μάλιστα αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τη Στέλλα: Θέλω να τον δω, σε παρακαλώ, μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις, την εκλιπαρεί, αλλά η Στέλλα δεν της δίνει καμία ελπίδα: Ούτε να το σκέφτεσαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να τον δεις, της ξεκαθαρίζει. Την ίδια ώρα στις φυλακές, η αντίστροφη μέτρηση μοιάζει να έχει αρχίσει για τον Αστέρη, ο οποίος έχει γίνει η σκιά του εαυτού του.

Λίγο αργότερα δεν μπορεί καν να σηκωθεί και όταν πάει να το τολμήσει, στην κυριολεξία καταρρέει μέσα στο κελί: Βοήθεια, ο Αστέρης ο Σταματάκης! Φωνάξτε τους φύλακες, φωνάζει έντρομος ο Τόλης όταν το βρίσκει κάτω χωρίς τις αισθήσεις του. Ο Αστέρης σε κακή κατάσταση, χωρίς σχεδόν σφυγμό, μεταφέρεται εσπευσμένα από τη φυλακή στο νοσοκομείο, γιατροί του βάζουν ορό και προσπαθούν να το σώσουν.

Σασμός: Η Αργυρώ κάνει απόπειρα δολοφονίας κατά του Αστέρη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα τσακώνει την μητέρα της με εραστή

Μάλιστα η είδηση ότι χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, αλλάζει για μία φορά τις ισορροπίες στο χωριό καθώς πολλοί που τον κατηγόρησαν, αρχίζουν να τον λυπούνται και να τον βλέπουν με συμπάθεια, ενώ η Καλλιόπη συνειδητοποιεί μία μεγάλη αλήθεια για το μικρό της γιο: Δεν είναι φονιάς το παιδί μου, έχει ψυχή μικρού παιδιού, μονολογεί.. Και η Μαρίνα, όμως, ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα από όσο νόμιζε. Φοβάται ότι η κόρη της έχει βάλει στο μυαλό της να κάνει κακό στον Αστέρη.

Σασμός - Αστέρης-

Δείτε επίσης : Σασμός: O Τόλης είναι ικανός για όλα

Μάλιστα, όταν ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Μαρίνα: Ο Αστέρης δεν είναι στη φυλακή, τον μετέφεραν χθες μισοπεθαμένο στο νοσοκομείο, η Μαρίνα φοβάται ότι η Αργυρώ σχεδιάζει να συναντήσει τον Αστέρη: Να δεις που θα πάει και δεν έχει καλό σκοπό, του λέει. Με τη βοήθεια της άσπας, η Αργυρώ έχει φτάσει μία ανάσα από το στόχο της, στο δωμάτιο που είναι ο Αστέρης και να τελειώσει. Εξίσου κοντά, όμως, είναι και η Στέλλα που για πρώτη φορά παραδέχεται τα αισθήματα της γι’ αυτόν μιλώντας του στο δωμάτιο. Τελικά η Αργυρώ τα καταφέρνει και η μεγάλη συνάντηση με τον Αστέρη είναι γεγονός, ενώ ο κίνδυνος να ξεφύγουν τα πράγματα είναι μεγάλος, καθώς η Αργυρώ θολωμένη από τον πόνο της και το μίσος, θέλει να τον σκοτώσει.

Σασμός - Αργυρώ-

Η επίσκεψη της Αργυρώς στο νοσοκομείο, όμως, θα πάρει μία αναπάντεχη τροπή σύμφωνα με το TV ΣΙΡΙΑΛ , όταν θα γίνει αντιληπτή από έναν τρίτο πρόσωπο και τελευταία στιγμή θα σταματήσει το κακό. Ο Αστέρης όμως είναι χάλια, ενώ ο Μαθιός και η Καλλιόπη προσπαθούν να τον βοηθήσουν όπως μπορούν.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close