Σασμός-Στέλλα-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Στέλλα συμβουλεύει την Αργυρώ για τον Αστέρη.

Άμα αγαπάει η γυναίκα έτσι είναι…

Η στιγμή που οι τηλεθεατές περίμεναν έφτασε. Η Αργυρώ τρέχει στο αεροδρόμιο να σταματήσει τον Αστέρη πριν φύγει μία και καλά από το «Σασμό» και πάει στη Γερμανία.

Ο Αστέρης έχει πάρει την απόφασή του. Είναι έτοιμος να φύγει για μία καλύτερη ζωή. Ρίχνει μαύρη πέτρα πίσω του προσπαθώντας να καλύψει τα τραύματα που του άφησε η Κρήτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντελής και Άννα αγωνιούν για την κόρη τους

Σασμός-Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας

Παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας και του αδερφού τους, μαζεύει τα πράγματά του και φεύγει. Κανένας δεν μπορεί να τον σταματήσει… Εκτός από μία.

Η Στέλλα – που είναι ακόμη ερωτευμένη με τον Αστέρη – πηγαίνει στην Αργυρώ. «Αν τον αγαπάς κι εσύ, τρέχα να τον σταματήσεις. Μόνο εσύ μπορείς», της λέει με όλο το κουράγιο της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τρελαίνεται και απειλεί Αστέρη και Μαθιό

Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Λευτέρη

Ο πόνος είναι βαρύς κι η καρδιά της σπάει, αλλά ο μοναδικός τρόπος να μείνει στην Κρήτη ο Αστέρης είναι να του το ζητήσει η Αργυρώ, όπως και θα το κάνει στο «Σασμό». Έτσι, λίγο πριν φύγει ο Σταματάκης για το Μόναχο, η Αργυρώ τρέχει στο αεροδρόμιο και τον σταματάει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βάζει λόγια στον Αστέρη

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνετε όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

«Μη φύγεις δε θέλω», του λέει. Στην γωνία, όμως, καρτερεί ο Σταύρος, ο οποίος βλέπει τη γυναίκα του να προσπαθεί να σταματήσει τον πρώην της να φύγει από τη χώρα. Πώς θα αντιδράσει; Τι θα συμβεί μετά από αυτήν την σκηνή; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close