Σασμός-Παντελής-Άννα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Παντελής και Άννα αγωνιούν για την κόρη τους.

Και καλά κάνουν απο την μία…

Η Θοδώρα έχει αποφασίσει να πάει ένα βήμα παραπέρα τη σχέση της με τον Λευτέρη, κάτι που όμως δεν εγκρίνει ο Παντελής κι η Άννα στο «Σασμό».

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας

Σασμός: Ο Λευτέρης σε συμμαχία με την εισαγγελέα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τρελαίνεται και απειλεί Αστέρη και Μαθιό

Σύντομα, η κοπέλα θα έρθει σε τεράστια σύγκρουση με τους γονείς της, αφού δεν θέλουν η κόρη τους να μετακομίσει με τον Ορφανό. Ο Παντελής κι η Άννα δεν έχουν τον Λευτέρη σε ιδιαίτερη εκτίμηση και θεωρούν ότι αυτός ο άντρας δεν είναι καλή επιρροή για την κόρη τους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Λευτέρη

Σασμός: Ο Λευτέρης αποκτά έναν εχθρό

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βάζει λόγια στον Αστέρη

Ωστόσο, η Θεοδώρα έχει πάρει ήδη την απόφασή της και φεύγει από το σπίτι για να μείνει με τον άντρα που αγαπά. Οι γονείς της θα κάνουν τα πάντα για να την σταματήσουν, αλλά μάταια…

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Η Θοδώρα βρίσκεται σε σοκ στο φινάλε

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλη η αλήθεια για Μάρκο και Μαρίνα

Όταν η Θοδώρα φεύγει από το σπίτι, ο Παντελής κι η Άννα πέφτουν στα πατώματα, όπως θα δούμε στη συνέχεια του «Σασμού». Οι γονείς της Θοδώρας πιστεύουν ότι ο Λευτέρης θα πληγώσει την κόρη τους και δε θέλουν σε καμία περίπτωση η κοπέλα να βιώσει ακόμη μία τέτοια απογοήτευση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Κοντά στον θάνατο ο Αστέρης

Σασμός-Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ξεφεύγει η κατάσταση υγείας της Καλλιόπης

Σύμφωνα με το youfly, θα τα καταφέρει ο Λευτέρης να κερδίσει στο μέλλον τους γονείς της γυναίκας που αγαπά όπως δείχνει; Η συνέχεια επί της οθόνης!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close