Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως αυτός θα φέρει την ένωση και δεν είναι ο Αστέρης και η Αργυρώ.

Αυτό και αν είναι γεγονός…

Μία κρυφή συμφωνία με επίκεντρο τον μικρό Πετρή, μπορεί να σταθεί ικανή για να έρθει ο περιβόητος “Σασμός”. Δύο οικογένειες καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, αφήνοντας πίσω τις έχθρες.

Ποια στάση θα κρατήσει η Καλλιόπη και πως θα την αντικρίσει η Μαρίνα; Μπορεί ο μικρός Πετρής να φέρει κοντά Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες, χωρίς ο Αστέρης να γνωρίζει την αλήθεια;

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα συμβουλεύει την Αργυρώ για τον Αστέρη

Σασμός-Αστέρης-Μικρός-Πετρής

Δείτε ακόμη Σασμός: Παντελής και Άννα αγωνιούν για την κόρη τους

Τα χωράφια του Άγγελου θα είναι η αφορμή για να ξεσπάσει ένας νέος πόλεμος. Ο Αστέρης και ο Μαθιός, βλέποντας τα χειρότερα να έρχονται, αποφασίζουν να αναλάβουν δράση.

Η Αργυρώ δεν πρέπει να κρατήσει τα κτήματα του αδελφού της, γιατί τότε θα ξεσπάσει νέος, ισχυρότερος πόλεμος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Μαρίνα είναι η αιτία της βεντέτας

Σασμός-Σταύρος-Πετρής

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη τρελαίνεται και απειλεί Αστέρη και Μαθιό

Έτσι, τα δύο αδέλφια προσεγγίζουν την Αργυρώ και της ζητούν να κάνουν μία συμφωνία: Μόνο εάν τα κτήματα περάσουν στο όνομα του μικρού Πετρή, θα έρθει ο πολυπόθητος Σασμός!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Λευτέρη

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ-Πετρής

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός βάζει λόγια στον Αστέρη

Η Καλλιόπη δε θα μπορούσε να έβλαπτε ποτέ ένα παιδί. Επίσης, εάν πάρει το μωρό την περιουσία, τότε οι Σταματάκηδες θα “εξιλεωθούν” κατά κάποιον τρόπο για τη δολοφονία του Πετρή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Σασμός: Στο νοσοκομείο η γιαγιά Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Όλη η αλήθεια για Μάρκο και Μαρίνα

Επομένως, θα έρθει η ισορροπία ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη συμφωνούν, σύμφωνα με το youfly.com, με την πρόταση των δύο Σταματάκηδων. Θα πει η Καλλιόπη το μεγάλο ναι;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close