Σασμός: Αργυρώ και Αστέρης τα ξαναβρίσκουν και η Καλλιόπη το λέει στον Παύλο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ και ο Αστέρης τα ξαναβρίσκουν και η Καλλιόπη το λέει στον Παύλο.

Άσε τα παιδιά μαρη ρουφιάνα να ευτυχίσουν…

Ο Αστέρης αποχαιρετά την Αργυρώ και φεύγει για Μόναχο. Εκείνη τρέχει να την σταματήσει στο αεροδρόμιο, δίχως να ξέρει πως εκείνη την ώρα πετάει και ο Σταύρος στα Γιάννενα. Ο άντρας της ορκίζεται εκδίκηση…

Ο Σταύρος μετά την τελευταία εξαφάνιση της Αργυρώς είναι σίγουρος πια ότι συναντιέται ερωτικά με τον Αστέρη και αυτό δημιουργεί μεγάλο ρήγμα στο ζευγάρι. Την ίδια στιγμή, ο Αστέρης κανονίσει να φύγει άμεσα για την Γερμανία, πράγμα που στεναχωρεί ιδιαίτερα την Καλλιόπη, με συνέπειες στην υγεία της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός προδίδει την Βασιλική

Σασμός: Ολοκαύτωμα στους Βρουλάκηδες

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 32 , 33 , 34 , 35

Η ξαφνική αδιαθεσία της προκαλεί ανησυχία στο σπιτικό των Σταματάκηδων. Ο Δημήτρης, που έρχεται να την δει αφού την εξετάζει λέει σε όλους ότι δεν είναι κάτι πολύ σοβαρό και τους ανακουφίζει. Ο Αστέρης καταλαβαίνει πως η μητέρα του αρρώστησε απ’ τη στεναχώρια της για την αναχώρηση του στην Γερμανία όμως δε σκοπεύει να βάλει τη ζωή του σε δεύτερη μοίρα.

Έτσι αποφασίζει να φύγει μόνα για Μόναχο όπως ακριβώς τα έχει σχεδιάσει, και αποχαιρετά τους δικούς του. Αφήνει για το τέλος την Αργυρώ που την επισκέπτεται στο ξενοδοχείο. Την ίδια ώρα φεύγει και ο Σταύρος για τα Γιάννενα. Η Αργυρώ όμως βασανίζεται μόνο για την αναχώρηση του Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ολοκαύτωμα στους Βρουλάκηδες

Σασμός: Αστέρης και Καλλιόπη μαθαίνουν για το παιδί από τον Σταύρο

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπά Μιχάλης προδίδει τον Μανώλη στον Μαθιό

Σπεύδει λοιπόν στο αεροδρόμιο για να συναντήσει τον έρωτα της ζωής της μη γνωρίζοντας ότι ο Σταύρος βρίσκεται ακόμα εκεί και τους βλέπει σε μια τρυφερή στιγμή. Αυτό επιβεβαιώνει τις υποψίες του πως η Αργυρώ τον κοροϊδεύει τόσο καιρό πίσω απ’ την πλάτη του.

Οργισμένος αποφασίζει να την εκδικηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο περνώντας της το παιδί. Ο Βαγγέλης προσπαθεί να τον συγκρατήσει… Στο μεταξύ, η Αργυρώ πείθει τον Αστέρη να μείνει στην Κρήτη και να προσπαθήσουν να καταλαγιάσουν το κακό κλίμα ανάμεσα στις δύο οικογένειες.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η περιουσία των Σταματάκηδων περνάει στην Αργυρώ

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνετε όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Βαριά άρρωστη η Καλλιόπη

Σιγά-σιγά η επιστροφή του Αστέρη γίνεται γνωστή στο χωριό. Την αρχική χαρά της Καλλιόπης διαδέχεται η καχυποψία για το λόγο που ο γιος της επέστρεψε. Ξέρει πως έμεινε πίσω για χάρη της Αργυρώς Βρουλάκη και όχι για την ίδια και αυτό είναι πολύ σκληρό για να το καταπιεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Εγώ είμαι για σένα κι εσύ για μένα μας αξίζει αυτή η ευτυχία

Σασμός: Ο Σταύρος τρελαίνετε όταν κάνει τσακωτούς Αστέρη – Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος Αστέρη-Αργυρώ είναι γεγονός

Πρέπει να δράσει και μάλιστα άμεσα όταν λοιπόν συναντά μπροστά της τον Παύλο, αρχίζουν να εκτοξεύονται απειλές. Εκείνη του ζητά να μαζέψει την ανιψιά του και εκείνος να προσέχει τον γιό της! Όπως φαίνεται στο χωριό δεν υπάρχει χώρος και για τις δύο οικογένειες!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close