Σασμός: Αστέρης και Άγγελος για πρώτη φορά αντιμέτωποι

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές αφού ο Αστέρης και ο Άγγελος έρχονται για πρώτη φορά αντιμέτωποι.

Κάτι μας λέει ότι θα έχουμε ντράβαλα…Πολλά. ΆΓΓΕΛΕ ΕΧΕΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙΣ ΠΟΛΥ.

Η εμφάνιση της Σεμίνας στη δικαστική αίθουσα προκαλεί μεγάλη αναστάτωση τους παρευρισκόμενους στη σειρά Σασμός.

Η κατάθεσή της δίνει φως σε σκοτεινά σημεία της υπόθεσης του θανάτου του Πετρή. Όλοι μένουν εμβρόντητοι, καθώς αποκαλύπτεται πως ο θάνατος του Βρουλάκη προήλθε από ατύχημα. Η οικογένεια του Αστέρη καθώς, επίσης και η Στέλλα αρχίζουν να έχουν ξανά ελπίδες πως θα καταφέρει να μην καταδικαστεί, παρά τη δική του κατάθεση.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Αργυρώ μένει πίσω για να σκοτώσει τον Αστέρη

Σασμός-Αστέρης-Άγγελος-για-πρώτη-φορά-αντιμέτωποι-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ κάνει έφεση για να μπει ο Αστέρης φυλακή

Μετά τα όσα ακούστηκαν από τη Σεμίνα, η Μαρίνα πρόκειται να επέμβει στη δίκη με μια στάση που θα τους εκπλήξει όλους, ενώ η Αργυρώ από την άλλη, τρέμει μήπως ο μεγαλύτερός της εφιάλτης γίνει πραγματικότητα και ο Αστέρης βγει από τη φυλακή.

Σασμός-Αστέρης-Άγγελος-για-πρώτη-φορά-αντιμέτωποι-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης βλέπει για πρώτη φορά τον γιο του

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς του Alpha, θα βγει η απόφαση των δικαστών που για ακόμη μία φορά θα ανατρέψει τη ζωή όλων. Όσο Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες περιχαρακώνονται στα στρατόπεδά τους, στη μέση ο Αστέρης καλείται να αντιμετωπίσει το καινούριο παιχνίδι που του παίζει η ζωή.

Σασμός: Αθώος ο Αστέρης

Ο Αστέρης αθωώνεται και είναι ακόμα μουδιασμένος, καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες. Μετά από σχεδόν δύο χρόνια βγαίνει από τη φυλακή και επιστρέφει στο χωριό του. Ωστόσο, όλα έχουν αλλάξει και πολύ περισσότερο ο ίδιος.

Σασμός-Αστέρης-Άγγελος-για-πρώτη-φορά-αντιμέτωποι-

Προσπαθεί να προσαρμοστεί ξανά στην καθημερινότητά του αλλά η απουσία της Αργυρώς και το γεγονός πως έχει φτιάξει πια τη ζωή της με κάποιον άλλον τον πληγώνει ανεπανόρθωτα. Την ίδια στιγμή, η τελευταία μετά το σοκ της απόφασης των δικαστών, βιάζεται να φύγει από το χωριό και να επιστρέψει στον Σταύρο και το παιδί της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης σώζει τον Μαθιό από βέβαιο θάνατο

Πράγματι, μαζί με τη Μαρίνα, αποχαιρετούν και πάλι τη γιαγιά και τον Άγγελο και φεύγουν άμεσα καθώς η Αργυρώ δεν θέλει σε καμία περίπτωση να συναντήσει τον Αστέρη. Στα Γιάννενα τις περιμένουν ο Σταύρος με τη Δέσποινα.

Σασμός-Αστέρης-Άγγελος-για-πρώτη-φορά-αντιμέτωποι-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μύρωνας επιστρέφει γεμίζοντας τρόμο τον Μαθιό

Οι μέρες περνούν στη σειρά Σασμός, και η Αργυρώ στα Γιάννενα, έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέμελη. Συνέχεια σκέφτεται όσα διαδραματίστηκαν στη δίκη αλλά και το γεγονός πως ο Αστέρης είναι ελεύθερος.

 

Από την άλλη, ο νεαρός Σταματάκης, θέλει να αφήσει όλα τα άσχημα που συνέβησαν στο παρελθόν και να προσπαθήσει να βάλει σε νέες βάσεις τη ζωή του.

Σασμός-Αστέρης-Άγγελος-για-πρώτη-φορά-αντιμέτωποι-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Στέλλα παρουσιάζει στοιχεία στο δικαστήριο που καταδικάζουν τον Πετρή

Μάλιστα, όπως θα δούμε, ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Οι δυο τους έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του Πετρή αλλά και έπειτα από τον πόλεμο που άνοιξε ο γιατρός στην οικογένεια Σταματάκη και τους πήρε τη μισή περιουσία.

Σασμός-Αστέρης-Άγγελος-για-πρώτη-φορά-αντιμέτωποι-

Πολύ γρήγορα όμως, ο Αστέρης αντιλαμβάνεται πως θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει ξανά την εμπιστοσύνη του Άγγελου, ο οποίοι κρατά σκληρή στάση απέναντί του…

Σασμός-Αστέρης-Άγγελος-για-πρώτη-φορά-αντιμέτωποι-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close