Σασμός-Σταύρος-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε έναν χαμό ανάμεσα στον Σταύρο και Αστέρη στο μνημόσυνο.

Σταύρο τι θα γίνει θες να έρθουμε να σε βρούμε;

Στο μνημόσυνο του Άγγελου, ο Σταύρος γίνεται μάρτυρας ενός ξεσπάσματος της Αργυρώς στον Αστέρη και αποφασίζει να μιλήσει ο ίδιος κατιδίαν στον πρώην της γυναίκας του:

Δείτε ακόμη Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Σασμός-Άγγελος

Δείτε ακόμη Σασμός: Άγρια επίθεση με όπλο του Μαθιού στον Παύλο

Αναρωτιέμαι μέχρι που είσαι ικανός να φτάσεις του λέει έξω απ’ τα δόντια και συνεχίζει: Νόμιζα μέχρι πριν λίγο καιρό πως απλά ήσουν ερωτευμένος με τη γυναίκα μου τώρα όμως καταλαβαίνω πως έχεις εμμονή μαζί της μια εμμονή που δεν αφήνει να δεις καθαρά πως χαλάς τη ζωή σου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Από φίλοι εχθροί – Η Νάντια έρχεται και κάνει άνω κάτω Νικηφόρο Μανώλη

Σασμός-Σταύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επιστροφή του Στεφανή

Ο Αστέρης κάνει ένα βήμα πίσω να σκεφτεί αλλά πριν αρχίσει να του εξιστορεί την αλήθεια των συναισθημάτων του ο Σταύρος του ξεκαθαρίζει:

Δεν θέλω να σε δω ξανά μπροστά μου δεν θέλω να έχεις την παραμικρή σχέση με την γυναίκα μου την επόμενη φορά δεν θα είμαι τόσο ευγενικός ούτε με σένα ούτε με την οικογένειά σου.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει σε δικό του σπίτι

Σασμός: Ο Αστέρης αποφασισμένος για εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο

Πως θα αντιδράσει ο Αστέρης θα πιαστούν στα χέρια με τον Σταύρο ή μήπως θα κάνει πίσω;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close