Σασμός: Από φίλοι εχθροί – Η Νάντια έρχεται και κάνει άνω κάτω Νικηφόρο Μανώλη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Νάντια έρχεται και κάνει άνω κάτω Νικηφόρο Μανώλη.

Κοίτα τι γίνεται για μία γυναίκα… Ρε τους Εραστές της πεντάρας

Σασμός-Μανώλης-Νικηφόρος-Νάντια

Στον Σασμό, η Κλαίρη φεύγει γιατί δεν αντέχει άλλο στη σιωπή του Μανόλη, ενώ η Τζένη και ο Νικηφόρος αποφασίζουν να χωρίσουν γιατί εκείνη τρομάζει με τη συμπεριφορά του αγοριού της.

Και οι δύο θα μείνουν μόνοι, όμως μια γυναίκα θα ταράξει τις ζωές τους! Γεννήθηκαν στο ίδιο χωριό, πήγαν στο ίδιο σχολείο, πέρασαν την εφηβεία τους μαζί, όπως και το άγχος τους μέχρι να μπουν στο πανεπιστήμιο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η επιστροφή του Στεφανή

Σασμός: Η Κλαίρη χωρίζει τον Μανώλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει σε δικό του σπίτι

Ο Νικηφόρος και ο Μανόλης, δύο παιδιά που πορεύτηκαν από νωρίς μαζί και έμαθαν να μοιράζονται λύπες, χαρές και στενοχώριες, θα βιώσουν τη μεγαλύτερη δυστυχία που θα μπορούσαν ως φίλοι. Θα ερωτευτούν και οι δύο την ίδια γυναίκα, την Νάντια (Πένυ Παπαγεωργίου)!

Καλύτερα όμως να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η σχέση τους θα αρχίσει να φθίνει όταν ο Μανόλης, προκειμένου να κερδίσει λίγα έξτρα χρήματα, θα πιάσει δουλειά στο νυχτερινό κέντρο του Ευθύμη που είναι λίγο πιο έξω από το χωριό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο

Σασμός: Από φίλοι εχθροί – Η Νάντια έρχεται και κάνει άνω κάτω Νικηφόρο Μανώλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ χάνει το μυαλό της

Μάλιστα εκεί θα συχνάζει και η Θοδώρα με το νέο της αγόρι τον Λευτέρη, αφού ο τελευταίος θα συνεργάζεται στενά με τον Ευθύμη. Δεν μπορεί λοιπόν να μη βρεθεί εκεί και ο κολλητός του φίλος ο Νικηφόρος για να τον στηρίξει και να του πει να κάνει υπομονή καθώς τα χρήματα που κερδίζει σε ημερήσια βάση είναι πολύ καλά.

Ο Μανόλης έχοντας ως στόχο να φύγει από το χωριό, θα υπομείνει τις κακές συνθήκες εργασίας, το ξενύχτι και την κακή συμπεριφορά των πελατών. Όλα αυτά όμως μέχρι να εμφανιστεί στο μαγαζί η Νάντια Κανετάκη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης γιος του Παύλου;

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Πατέρας έγινε πρωταγωνιστής- Η συγκινητική φωτογραφία

Η παρουσία της στο νυχτερινό μαγαζί θα κάνει τη ζωή του Μανόλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος.

Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν και παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανένας από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε ο Μανώλης

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον φονιά του πατέρα του

Οι καλές στιγμές που είχαν ζήσει θα γίνουν παρελθόν και στη θέση τους θα μπει ο ανταγωνισμός, η έχθρα και το μίσος. Νικηφόρος και Μανόλης λοιπόν θα είναι στα μαχαίρια.

Κανείς δεν τη γνωρίζει και κανείς δεν έχει δει ξανά στα μάτια του το όμορφο κορίτσι που θα εισβάλλει στη ζωή των πρωταγωνιστών. Η Νάντια Κανετάκη είναι μια σκληρή, μοναχική και πολύ πληγωμένη κοπέλα που έρχεται στο Ρέθυμνο αναζητώντας τις ρίζες της ή αλλιώς την πραγματική της ταυτότητα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα τρελαίνεται και είναι έτοιμη να κάνει κακό

Σασμός: Νικηφόρος και Μανώλης πιάνονται στα χέρια

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα έρθει αντιμέτωπος με δυο αδίστακτους άντρες

Η απόρριψη που θα δεχτεί θα τη στρέψει ενάντια σε όσους πιστεύει πως της έκλεψαν την οικογένεια που δεν γνώρισε. Εκτός από τον Νικηφόρο και τον Μανόλη που θα μονομαχήσουν για την καρδιά της, σύμφωνα με το TV24, θα έρθει σε επαφή με τον Λευτέρη και τον Ευθύμη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close