Σασμός-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Αστέρης μετακομίζει σε δικό του σπίτι.

Καλά έκανες Αστέρη μου άντε σε λιγάκι θα μένεις με την Αργυρώ…

Ο Παύλος Βρουλάκης επέστρεψε για τα καλά, και αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα πολλά άτομα στο χωριό καθώς ξέρουν ότι ο ερχομός του στον Σασμό και την Άνω Ποριά, μαζί με άλλα άτομα που θα γίνουν πιστοί βοηθοί του στην εκδίκηση, δεν είναι για καλό.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ χάνει το μυαλό της

Μετά την έκρηξη και την έξοδο του Αστέρη από το νοσοκομείο, ο δρόμος του θα συναντήσει ξανά εκείνον της Αργυρώς, και μετά από την κουβέντα τους, αρχίζει να αλλάζει γνώμη για το άτομο που μέχρι τώρα κατονόμαζε ως φονιά του αδερφού της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης γιος του Παύλου;

Σασμός-Αστέρης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε ο Μανώλης

Ότι έχε μαλακώσει απέναντί του, και ότι ο έρωτάς της είναι ίδιος όπως παλιά για εκείνον, άλλωστε το ξέρουμε ήδη όχι μόνο εμείς αλλά και ο Σταύρος, αλλά και ένα ακόμη άτομο…ο Παύλος!

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον φονιά του πατέρα του

Σασμός: Ο Αστέρης ένα βήμα πριν την κατάθλιψη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα τρελαίνεται και είναι έτοιμη να κάνει κακό

Την συνάντησή τους λοιπόν εκείνη την μέρα, την παρακολουθούσε από μακριά και ένα ακόμη άτομο, ο Παύλος, ο οποίος δεν θα αργήσει να μάθει για τη σχέση που είχαν και τον θυελλώδη έρωτά τους, σύμφωνα με το tv24, και βάζει στόχο να τον βγάλει από την μέση, χωρίς να γνωρίζει ότι ο Αστέρης, όχι μόνο είναι αθώος, αλλά έχει κλείσει την πόρτα στην οικογένειά του και ειδικά στην μητέρα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close