Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι  αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε την πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Για να δούμε τι μέρος του λόγου είσαι Νάντια Κανετάκη ;;;

Ο Μανόλης έχοντας ως στόχο να φύγει από το χωριό, θα υπομείνει τις κακές συνθήκες εργασίας, το ξενύχτι και την κακή συμπεριφορά των πελατών. Όλα αυτά όμως μέχρι να εμφανιστεί στο μαγαζί η Νάντια Κανετάκη.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η επιστροφή του Στεφανή

Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Άγρια επίθεση με όπλο του Μαθιού στον Παύλο

Η παρουσία της στο νυχτερινό μαγαζί θα κάνει τη ζωή του Μανόλη πιο εύκολη, όμως τα πραγματικά προβλήματα θα ξεκινήσουν όταν το κορίτσι αυτό το βάλει στο μάτι και ο Νικηφόρος.

Οι δύο κολλητοί θα αργήσουν να καταλάβουν πως είναι ερωτευμένοι με το ίδιο άτομο, όταν όμως το κάνουν και παράλληλα συνειδητοποιήσουν πως κανένας από τους δύο δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω, η φιλία τους θα κλονιστεί.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Αστέρης μετακομίζει σε δικό του σπίτι

Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Από φίλοι εχθροί  Η Νάντια έρχεται και κάνει άνω κάτω Νικηφόρο Μανώλη

Οι καλές στιγμές που είχαν ζήσει θα γίνουν παρελθόν και στη θέση τους θα μπει ο ανταγωνισμός, η έχθρα και το μίσος. Νικηφόρος και Μανόλης λοιπόν θα είναι στα μαχαίρια.

Κανείς δεν τη γνωρίζει και κανείς δεν έχει δει ξανά στα μάτια του το όμορφο κòρίτσι που θα εισβάλλει στη ζωή των πρωταγωνιστών. Η Νάντια Κανετάκη είναι μια σκληρή, μοναχική και πολύ πληγωμένη κοπέλα που έρχεται στο Ρέθυμνο αναζητώντας τις ρίζες της και την πραγματική της ταυτότητα.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο

Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ ακροβατούν ανάμεσα στο μίσος και την αγάπη

Η απόρριψη που θα δεχτεί θα τη στρέψει ενάντια σε όσους πιστεύει πως της έκλεψαν την οικογένεια που δεν γνώρισε. Εκτός από τον Νικηφόρο και τον Μανόλη που θα μονομαχήσουν για την καρδιά της, σύμφωνα με το TV24, θα έρθει σε επαφή με τον Λευτέρη και τον Ευθύμη.

Ποια είναι η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη και ποιανού κόρη είναι; Σε λίγες μέρες σας έχουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close