Σασμός: Ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Παύλος ανοίγει νέο μέτωπο.

Ώχου ρε Παύλε μας κούρασες…

Μετά την έκρηξη στο σπίτι των Σταματάκηδων και τον σοβαρό τραυματισμό του Αστέρη, ο θείος της Αργυρώς μπαίνει στο στόχαστρο, στην μικρή κοινωνία του Σασμού.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ χάνει το μυαλό της

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης γιος του Παύλου;

Ειδικά όταν ακόμη και η Άσπα απευθυνθεί σε εκείνον για να δολοφονήσει τον Κώστα που θα έχει συλληφθεί για τον φόνο του Άγγελου. Σε αυτό το κλίμα πόλωσης, ο Παύλος δημιουργεί εχθρούς και θα έρθει αντιμέτωπος και με τον Αντώνη, ως διοικητή της αστυνομίας.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε ο Μανώλης

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με τον φονιά του πατέρα του

Μαζί του θα έρθει βέβαια αντιμέτωπος και για το θέμα της Μαρίνας. Με κανένα τρόπο δεν θέλει να δεχτεί τον αρραβώνα τους. Όμως τον περιμένει και μία μεγάλη νέα κόντρα.

Η εισαγγελέας Αιμιλία με την οποία ήταν παντρεμένος και είχαν αποκτήσει ένα παιδί που χάθηκε, μαθαίνει και μένει φυσικά εμβρόντητη, πως ο σύζυγός της ζει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα τρελαίνεται και είναι έτοιμη να κάνει κακό

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης θα έρθει αντιμέτωπος με δυο αδίστακτους άντρες

Μόνο που εκείνη αυτά τα 20 χρόνια που έλειπε, παντρεύτηκε τον καλύτερο του φίλο και δημιούργησε οικογένεια, αγνοώντας φυσικά ότι ζούσε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ πέφτει στα γόνατα του Σταύρου και τον παρακαλεί

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Αγεφύρωτο χάσμα

Η πρώτη τους συνάντηση θα είναι εκρηκτική. Και θα ακολουθήσει και δεύτερη, γιατί εκείνη λόγω επαγγέλματος θα εμπλακεί σε όσα κάνει στην προσπάθειά του, να εκδικηθεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα αμετανόητη για τον φόνο του Κώστα

Σασμός: Ο Παύλος Βρουλάκης θα πάρει νέα εκδίκηση

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 16, 17, 18, 19, 20

Η δική τους σχέση κρύβει πολλά μυστικά, τα οποία σταδιακά θα αρχίσουν να αποκαλύπτονται. Η Αιμιλία (Γιώτα Φέστα) δεν εμφανίστηκε χωρίς λόγο στην σειρά και όχι μόνο για να αποδώσει δικαιοσύνη. Και ίσως σε αυτό το μυστικό να έχει συμμετοχή και ο νέος αστυνομικός, ο Λευτέρης Ορφανός.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close