Σασμός: Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα Αργυρώ

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς o Αστέρης εξομολογείται :  Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα Αργυρώ.

Να και εξομολογήσεις ο Αστέρης … Με το μαλακό Αστέρη μην φας και καμία κοτρόνα στο κεφάλι …

Μία κίνηση του Αστέρη όμως θα αποσυντονίσει όλους και θα τους βυθίσει σε περισσότερες σκέψεις. Αποφασίζει να πάει να βρει την Αργυρώ στα Γιάννενα, κάτι που όλοι απεύχονταν.

Καθώς ο Καραπάνος συνεχίζει να ψάχνει απελπισμένα τον γιο του από τη φυλακή, εκείνος κρύβει στο μανίκι του έναν άσο που κάνεις δεν υποψιάζεται. Και ενώ η Αργυρώ ψάχνει τα πατήματα της κοντά της. Πιο συγκεκριμένα, ο Αστέρης φτάνει πιο κοντά της από ποτέ και το μόνο που θέλει είναι να τον ακούσει.

Σασμός: Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα Αργυρώ

Δείτε επίσης : Σασμός: Η πρώτη βραδιά πάθους Βασιλικής-Μαθιού από το παρελθόν

Εκείνη ξαφνιάζεται όταν τον βλέπει μπροστά της και σαστίζει αλλά δεν κάνει κίνηση προς τα πίσω να φύγει. Κατά βάθος θέλει να τον ακούσει, έστω και για τελευταία φορά.

Δεν ξέρω αν έκανα καλά που ήρθα αλλά ένιωθα πως θα μπορούσα να κάνω αλλιώς. Έπρεπε να σε δω. Δεν περιμένω να με δεις διαφορετικά, ούτε να με συναντήσεις, μόνο άφησέ με να σου μιλήσω. Πρέπει να βγάλω ό,τι έχω μέσα μου. Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα, Αργυρώ…, της ομολογεί.

Σασμός: Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Η Καλλιόπη δεν μπορεί να σταθεί από την αγωνία της. Στο μυαλό της τριγυρίζει μόνο ο Αστέρης και η έκβαση που θα έχει το ταξίδι του. Μίλησε του. Εσένα θα σε ακούσει, μιλάτε και σαν φίλοι. Πες του να γυρίσει πίσω.

Μόνο κακό του κάνει να τη βλέπει. Μάγια του έχουν κάνει οι Βρουλάκαινες και τρέχει συνέχεια πίσω από τα φουστάνια τους; Δεν ξέρω γιατί είναι ικανές αυτές… αναρωτιέμαι στον Μαθιό, ο οποίος της λέει να ησυχάσει αφού το χειρότερο που θα μπορούσε να του κάνει η Αργυρώ είναι να τον διώξει κακήν-κακώς από τη νέα της πόλη.

Ο Αστέρης, στην προσπάθειά του να συναντήσει την Αργυρώ, θα βρεθεί τελικά αντιμέτωπος με μία πολύ σκληρή αλήθεια. Θα την δει με τον Σταύρο και το παιδί της και τα πάντα θα καταρρεύσουν γύρω του.

Θα νιώσει ανήμπορος να μπει στη διαδικασία να τη διεκδικήσει ξανά και τους φόβους του ότι πρέπει να συνεχίσει τη ζωή του θα του επιβεβαιώσει και η Μαρίνα, όταν βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με εκείνη: Έχει συνεχίσει τη ζωή της και καλά θα κάνεις να κοιτάξεις κι εσύ μπροστά. Δεν μπορούσατε να είστε μαζί και η ζωή η ίδια σας το απέδειξε.

Σασμός: Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα Αργυρώ

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

Φύγε και ξέχασέ την. Θα κάνω ότι δεν σε είδα ποτέ μπροστά μου. Δεν υπάρχει τίποτα πια, εκτός από χαλάσματα. Φαίνεται πως ο Θεός σου έδωσε μία δεύτερη ευκαιρία. Μην τη σπαταλάς περιμένοντας την.

Σασμός: Δεν είμαι ο ίδιος χωρίς εσένα Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης γίνεται ο Σωτήρας της Αργυρώς

Ο Αστέρης θα ακολουθήσει τις συμβουλές της και γρήγορα θα βρεθεί στην πατρίδα. Εκεί που πριν λίγα χρόνια λάτρευε ακόμα και το χώμα που πατούσε. Την ίδια στιγμή, ο Μανώλης κάνει μία τελευταία προσπάθεια να λύσει το μαθηματικό γρίφο που τον βασανίζει. Ο Γεράσιμος και η Στέλλα ανταλλάσσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει για τον γιο του Καραπάνου. Μία είδηση που δεν περιμένει, θα βγάλει τον τελευταίο έξω από τα ρούχα του.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα & Γεράσιμο

Ο Αστέρης θα δεχτεί μία επίσκεψη του αστυνόμου και ο Μανώλης ένα απρόσμενο τηλεφώνημα. Η γιαγιά Ειρήνη προσπαθεί να πείσει τον Άγγελο να αφήσει πίσω όσα συνέβησαν, ενώ μία επιστροφή από το παρελθόν θα αφήσει ανάβει την Άσπα, που βλέπει τον εφιάλτη της να ζωντανεύει μπροστά της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close