Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ενδιαφέρουσες αφού η Βασιλική δεν δολοφονείται

υπέγραψε την παραμονή της στον Σασμό και για την 2η σεζόν. 

Μα δεν μπορούμε να την αποχωριστούμε τέτοια ηθοποιάρα!

Από τα πρώτα κιόλας επεισόδια της σειράς Σασμός, ακουγόταν τόσο στα spoilers όσο και ανάμεσα στους τηλεθεατές πως η Βασιλική δεν θα μείνει για πολλά επεισόδια ακόμη στον Σασμό, αφού στο βιβλίο σκοτώνεται. Οι σεναριογράφοι και οι σκηνοθέτες της σειράς είχαν κάνει ξεκάθαρο από την αρχή ότι θα ακολουθήσουν πιστά το βιβλίο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα – Γεράσιμο

Από την άλλη το τηλεοπτικό κανάλι Alpha που φιλοξενεί την σειρά δε θα μπορούσε να αφήσει ένα τέτοιο χαρτί σαν τον Σασμό ανεκμετάλλευτο, αφού για φέτος, επάξια κέρδισε τον τίτλο “βασιλιάς της νυχτερινής ζώνης”. Έτσι έπεσαν κιόλας οι υπογραφές για την 2η σεζόν.

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη

Μπορεί λοιπόν στο βιβλίο η Βασιλική να μην μένει για πολύ καιρό ανάμεσα στους υπόλοιπους ήρωες όμως φαίνεται πως η τηλεοπτική Βασιλική ή για τον κόσμο Μαριλίτα Λαμπροπούλου, έχει ήδη υπογράψει και για την 2η σεζόν του Σασμού.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης γίνεται ο Σωτήρας της Αργυρώς

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι σύμφωνα με το βιβλίο – οπότε και το αρχικό σενάριο του Σασμού – η Βασιλική θα βρει φρικτό θάνατο από τα χέρια της Καλλιόπης. Η Καλλιόπη θεωρεί πως η Βασιλική, κάνει κακό στον Μαθιό και αυτό τον οδηγεί στην καταστροφή.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι θα φτιάξουν οι σχέσεις Αργυρώ-Αστέρη

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Η Καλλιόπη θεωρεί πως ο Μαθιός ακολουθεί πιστά τις “εντολές” της Βασιλικής και παρόλες τις προειδοποιήσεις της μητέρας του, εκείνος δεν φαίνεται να πείθεται πως η Βασιλική έχει κακή επιρροή πάνω του. Μπορεί λοιπόν στο βιβλίο αυτός ο φόνος να έγινε σχετικά γρήγορα όμως στην σειρά φαίνεται πως θα αργήσει πολύ.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται ο οριστικός χωρισμός που οι fans περιμένανε

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες η Βασιλική όχι μόνο υπέγραψε για την 2η σεζόν του Σασμού αλλά θα την δούμε στα περισσότερα επεισόδια. Μία αποκάλυψη που την επιβεβαίωσε και ο σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου και επίσης ηθοποιός Γιάννης Νταλιάνης.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτός ο τόπος γιαγιά, μας πρόδωσε

Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

«Η σύζυγός μου έχει μια πολύ σημαντική παρουσία στον Σασμό. Είναι πολύ σημαντική ερμηνεία της εκεί, το έχει ψάξει βαθιά, είναι πολύ ώριμη και τη θαυμάζω. Δε μου αρέσει να παινεύω εγώ τη σύζυγό μου, αλλά πέρα από τη σχέση που έχουμε, έχει κάνει κάτι πολύ σημαντικό.

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια : 133 , 134 , 135 , 136

Ναι, από ό,τι ξέρω θα συνεχίσει και του χρόνου στον Σασμό. Η σειρά έχει ξεφύγει αρκετά από το βιβλίο, κρατάει το πνεύμα του, αλλά αλλάζουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η παρουσία της Βασιλικής στον δεύτερο κύκλο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Νταλιάνης.

Σασμός-Βασιλική-Μαθιός-

Οπότε αν θα γίνει τελικά η δολοφονία της Βασιλικής, μαλλόν θα είναι προς το Τέλος του Σασμου.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close