Σασμός: Μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου.

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ πως μπορεί ΑΥΤΟΣ ο Νικηφόρος είναι ΓΙΟΣ του Μαθιού! ΤΙ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΕΕΕ

Η σχέση του Μάθιου και της Βασιλικής έχει πια έχει πια αποκαλυφθεί σε όλο το χωριό, όπως ήδη σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο τεύχος του περιοδικού του MyTv. Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο Μαθιός νιώθει λυτρωμένος μιας και μπορεί πια να ζήσει τον έρωτά του με τη μοναδική γυναίκα που αγάπησε.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, οι εξελίξεις που ακολουθούν δημιουργούν μεγαλύτερες εντάσεις και ισορροπίες κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα. Όλα αρχίζουν όταν οι κάτοικοι της Ποριάς συζητούν για τη σχέση του Μαθιού και της Βασιλικής. Κάποιοι πιστεύουν πως οι δυο τους ήταν μαζί πολλά χρόνια, ενώ κάποιοι άλλοι αναρωτιούνται αν ο Νικηφόρος είναι παιδί του Στεφανή ή μήπως του Μαθιού, μιας και η Βασιλική και ο τελευταίος διατηρούσαν ερωτική σχέση.

Σασμός: Μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

Αυτές οι υποψίες, όμως, φτάνουν στον Νικηφόρο, ο οποίος πρέπει, ακόμη μία φορά σε σύντομο χρονικό διάστημα, να διαχειριστεί ένα μυστικό που θα ανατρέψει ό,τι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα. Απελπισμένος, τρέχει στον τάφο του πατέρα του και κλαίει σαν παιδί. Ο Νικηφόρος ξεσπάει άγρια στο ενδεχόμενο να είναι ο Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας, φέρνοντας τον τελευταίο και τη μητέρα του σε δύσκολη θέση.

 

Η Βασιλική, πιεσμένη από τα τελευταία γεγονότα, δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια και, όπως θα δούμε, ανακοινώνει στον γιο της και στον Μαθιό την απόφασή της να κάνει τεστ DNA προκειμένου να μάθουν την αλήθεια, αφού κι εκείνη έχει αμφιβολίες για την πατρότητα του νεαρού. Οι αμφιβολίες αυτές δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία. Οι ήρωες κάνουν αναδρομή σε μία νύχτα παρελθόντος, η οποία ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα  Γεράσιμο

Σασμός: Μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά τους στη σχέση του με τον Μαθιό και τη Βασιλική, ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλον. Τα αποτελέσματα βγαίνουν γρήγορα, αλλά κανείς δεν μπορεί να αντιμετωπίσει την αλήθεια. Ο παπα-Μιχάλης, γνωρίζοντας όλα όσα συμβαίνουν, προσπαθεί να τους ηρεμήσει, αλλά οι πρωτοβουλίες του δεν κατευνάζουν τα πνεύματα. Ωστόσο, Μαθιός Βασιλική και Νικηφόρος διαπιστώνουν πως η αγάπη που τους δένει δεν θα αλλάξει από το αποτέλεσμα του τεστ πατρότητας, καθώς ήδη ο άντρας νιώθει σαν δικό του παιδί τον νεαρό.

Έτσι, αποφασίζουν να μην ανοίξουν τον φάκελο. Κι ενώ οι τρεις τους προσπαθούν να βρουν ξανά τις ισορροπίες στην καθημερινότητά τους και τη μεταξύ τους σχέση, μία είδηση από τις φυλακές σκάει σαν βόμβα. Συγκεκριμένα, ο Αμερικανός πέφτει θύμα μιας βίαιης δολοφονικής επίθεσης και πέφτει νεκρός.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη

Σασμός: Μία αναδρομή στο παρελθόν αποκαλύπτει τον πραγματικό πατέρα του Νικηφόρου

Ωστόσο, πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, αποκαλύπτει πως δεν είναι αυτός ο δολοφόνος του Στεφανή και πως είπε ψέματα προκειμένου να καταφέρει να γλιτώσει. Η ομολογία του προκαλεί αναστάτωση τόσο στον Μαθιό όσο όμως και στον Αντώνη, ο οποίος ανοίγει ξανά την υπόθεση του φόνου του Στεφανή Σταματάκη, βάζοντας ξανά στο κάδρο των ιπποτών τον Μαθιό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close