Σασμός: “Ποιος είναι ο πατέρας μου; Δεν μπορεί να ζούσα μέσα στο ψέμα”

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές αφού θα δούμε την πρώτη βραδιά πάθους Βασιλικής-Μαθιού από το παρελθόν

Φανταστείτε τους Νιους στο κρεβάτι του πάθους!!! Θα αποτελειωθούμε ΛΕΜΕΕΕΕ

Ο Μαθιός με την αποκάλυψη που έκανε ότι θα παντρευτεί τη Βασιλική  έφερε τα πάνω-κάτω και όλο το χωριό πλέον συζητάει για αυτή τη σχέση ενώ τα κουτσομπολιά πίσω από την πλάτη του δίνουν και παίρνουν. Μία από αυτές τις κουβέντες που λέγονται ψιθυριστά φτάνει στα αυτιά του Νικηφόρου και τα αποτελέσματα είναι δυσάρεστα για όλους.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Βασιλική δεν δολοφονείται

Σύμφωνα με το TVΣΙΡΙΑΛ ο Νικηφόρος ακούει διάφορα να λέγονται για τη σχέση του Μαθιού με τη μάνα του, μέσα σε όλα όμως ακούει να ψιθυρίζεται ότι μπορεί και να μην είναι γιος του Στεφανή αλλά του Μάθιου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Καραπάνος μαθαίνει για Στέλλα – Γεράσιμο

Όταν το ακούει αυτό χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί αυτή την αποκάλυψη που είναι ικανή να ανατρέψει ότι θεωρούσε δεδομένο μέχρι τώρα.

Απελπισμένος από θυμό, φόβο και αμφιβολία τρέχει στον τάφο του πατέρα του πέφτει πάνω του και κλαίει σαν παιδί. “Γιατί; Ποια είναι η αλήθεια; Δεν μπορεί να ζούσα μέσα στο ψέμα” ψελλίζει. Αυτό που ακούει ο Νικηφόρος να συζητάνε στο χωριό για το παρελθόν του δεν μπορεί να το κουμαντάρει και μάλιστα τον οδηγεί σε ακραίες αντιδράσεις.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης θέλει να φύγει από την Κρήτη

Αμέσως μετά το νεκροταφείο επιστρέφει στο σπίτι και ξεσπάει άγρια στο ενδεχόμενο να είναι ο Μαθιός ο πραγματικός του πατέρας. “Πες μου όλη την αλήθεια. Τι άλλο μου κρύβεται; Ποιος είναι ο πατέρας μου; Είναι ο Μαθιός; Λέγε!” ουρλιάζει στη μάνα του και εκείνη χαμένη εντελώς μάταια προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Σε παρακαλώ αγ@ρι μου ηρέμησε” προλαβαίνει μόνο να του πει. Λίγο αργότερα η Βασιλική πιεσμένη από τα τελευταία γεγονότα δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει όλη την αλήθεια και ανακοινώνει στον Νικηφόρο και στον Μαθιό την απόφαση της.

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Αστέρης γίνεται ο Σωτήρας της Αργυρώς

Κανείς μας δεν μπορεί πια να ζει με την αμφιβολία, θέλω να πάτε να κάνετε τεστ DNA” τους λέει και όλοι συμφωνούν με βαριά καρδιά. Στο μεταξύ οι αμφιβολίες για την πατρότητα του Νικηφόρου δεν αφήνουν τον Μαθιό σε ησυχία.

Την ίδια ώρα που μία νύχτα του παρελθόντος ανασύρει αναμνήσεις που είχαν θαφτεί βαθιά τότε, πριν από πολλά χρόνια που για πρώτη φορά έκανε τη Βασιλική δικιά του. Ίσως αυτή να ήταν και η μοιραία βραδιά κάτι που θα δείξει μόνο το αποτέλεσμα DNA.

Δείτε ακόμα Σασμός: Έτσι θα φτιάξουν οι σχέσεις Αργυρώ-Αστέρη

Σασμός-Μαθιός-

Δείτε ακόμα Σασμός: Έρχεται ο οριστικός χωρισμός που οι fans περιμένανε

Στο μεταξύ οι απαντήσεις που περιμένει ο Νικηφόρος από το τεστ πατρότητας ρίχνουν βαριά τη σκιά στη σχέση τους με τον Μαθιό και τη Βασιλική. Ο Νικηφόρος κλείνεται στον εαυτό του και δεν μιλάει σε κανέναν ενώ εκείνοι προσπαθούν να δώσουν δύναμη ο ένας στον άλλον.

Ό,τι κι αν είναι θα το αντιμετωπίσουμε μαζί Βασιλική. Τίποτα δεν μπορεί να μπει ανάμεσά μας. Τι σημασία έχει πια; Και να σου πω κάτι; Θέλω να είναι  γιος μου ο Νικηφόρος. Το θέλω μέσα μου, αν με ρωτάς.” παραδέχεται. Ποια θα είναι η αλήθεια;

Σασμός-Μαθιός-Βασιλική-Νικηφόρος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close