Σασμός: Δύσκολες ώρες για την Στέλλα στην δεύτερη σεζόν

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως θα έρθουν δύσκολες ώρες για την Στέλλα στην δεύτερη σεζόν.

Ρε παιδιά γίνεται αυτή η γυναίκα να μην πάθει τίποτα; Σαν χάρη το ζητάω.

Μπορεί στα πρώτα επεισόδια του Σασμού, η Στέλλα να νόμιζε πως έχει υπολογίσει σωστά τα πάντα στη ζωή της, ωστόσο αποδείχθηκε πως έκανε λάθος. Πρώτα χώρισε με τον Αστέρη και διέλυσε τον αρραβώνα τους, μετά χάλασε η σχέση της με τον Άγγελο και τέλος, άφησε τον Γεράσιμο να φύγει μακριά της.

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Για αυτόν τον λόγο χωρίζει η Βασιλική τον Μαθιό

Όπως όλα δείχνουν, η ερωτική ζωή της δικηγόρου του νησιού δεν θα εξελιχθεί τόσο καλά ούτε στη δεύτερη σεζόν. Η Στέλλα από την πρώτη στιγμή ξεκαθάρισε πως ο Αστέρης έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της και έτσι τον στήριξε σε κάθε βήμα του.

Νέος χωρισμός για τη Στέλλα στον Σασμό

Κάπως έτσι, βρίσκεται στο πλευρό του και στο πλευρό της οικογένειάς του μετά την σύλληψη του Μαθιού. Το γεγονός αυτό φέρνει πολύ κοντά το πρώην ζευγάρι και η Στέλλα αρχίζει να αποκτά και πάλι ελπίδες για επανασύνδεση με τον Αστέρη.

Σασμός-Στέλλα-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η αδυναμία του Παύλου Βρουλάκη

Εκείνος όμως παραμένει τρελά ερωτευμένος με την Αργυρώ παρά τα όσα τους χωρίζουν. Ακόμα και κοντά στα δικαστήρια θα φτάσουν, αλλά θα είναι και πάλι μαζί.

Σασμός: Ο Γεράσιμος εξομολογείται τα πάντα στη Στέλλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Χωρίζει ο Αντώνης με την Μαρίνα;

Κάπως έτσι, σύμφωνα με το tv24, η Στέλλα θα μείνει και πάλι μόνη της, απογοητευμένη και διαλυμένη ψυχολογικά μιας και ο έρωτας της ζωής της την άφησε για δεύτερη φορά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close