Σασμός: Από αυτά που φαντάζεστε θα συμβούν τα ακριβώς αντίθετα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα από αυτά που φαντάζεστε θα συμβούν τα ακριβώς αντίθετα,

Ανατροπή στην ανατροπή μας πάει αυτή η σειρά…

Η δολοφονία του Άγγελου αναζωπυρώνει τη βεντέτα ανάμεσα στους Σταματάκηδες και τους Βρουλάκηδες. Ο Β’ κύκλος της δραματικής σειράς Σασμός υπόσχεται σερί ανατροπών και αφίξεων νέων ρόλων.

Ένας νεκρός επιστρέφει! Ο Παύλος Βρουλάκης, που όλοι τον θεωρούσαν νεκρό, προκαλεί σεισμική δόνηση. Ο Παύλος Βρουλάκης ζει! Ο ερχομός του για την κηδεία του Άγγελου και για να σταθεί στο πλευρό της Μαρίνας, της γιαγιάς Ειρήνης και της Αργυρώς προκαλεί ταραχή.

Σασμός: Ο Πέτρός Βρουλάκης είναι φονιάς και η Καλλιοπη θέλει να πληρώσει

Δείτε ακόμη  Σασμός: Η Μαρίνα είχε δώσει την εντολή θανάτου

Καθώς δεν επιστρέφει με θετική διάθεση, αλλά για να πάρει εκδίκηση για τους φόνους του Πετρή και του Άγγελου. Η Καλλιόπη Σταματάκη, όμως, είναι από γερό σκαρί και παλεύει πάσης φύσεως τρικυμίες.

Η Μαρία Τζομπανάκη, που ερμηνεύει την Καλλιόπη, αποκάλυψε στο φακό της πρωινής εκπομπής του Alpha, Alpha τώρα: Η Καλλιόπη βάζει πάνω απ’ όλα τα παιδιά της ανεξάρτητου κόστους. Υπάρχουν τέτοιες γυναίκες και η Καλλιόπη κυριολεκτικά είναι τέτοια μάνα. Είναι αυστηρή ξέρει ποιο είναι το λάθος της.

Σασμός-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός : Ο Αστυνόμος Φραγκιαδάκης δίνει μέγα spoiler για τη σειρά

Είναι πιστά προσκολλημένη στις παραδόσεις της που τη μεγάλωσαν. Είναι το όνομά, η τιμή του ονόματος… Το δίκιο, το δίκιο της οικογένειας, του Θεού… Αυτή είναι η κορμοστασιά της. Τα ακολουθεί με συνέπεια μεγάλη όλα αυτά.

Είναι δύσκολη αυτή η κατάσταση για έναν άνθρωπο. Καθώς προκύπτουν ανατροπές στα γεγονότα που τη σπρώχνουν να σκεφτεί διαφορετικά. Αυτό την τραυματίζει πάρα πολύ. Την ταρακουνά. Όταν είσαι απόλυτος, πρέπει να αντιμετωπίσεις μετά και τις αλλαγές.

Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ μιλά στο τηλέφωνο με τον Αστέρη και ο Σταύρος λυσσάει

Το κοινό έμεινε, όπως πολύ ανέφεραν στα social media, στα κρύα του λουτρού και δεν αποσαφηνίστηκε για ποιο λόγο συνελήφθη ο Μαθιός. Για τη δολοφονία του Στεφανή ή του Άγγελου; Μαρία Τζομπανάκη σχολίασε: Από αυτό που φαντάζεται ο καθένας, θα συμβεί το αντίθετο.

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεατής, κανένας δεν μπορεί να σκεφτεί τι θα δούμε στη δεύτερη σεζόν του Σασμού. Θα δούμε ανατροπές και χαρακτήρων αλλά και γεγονότων. Είναι πολύ καλογραμμένα τα επεισόδια.

Σασμός: Έρχεται η Θεία Δίκη για την Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο αστυνόμος συλλαμβάνει Μαθιό και Καλλιόπη

Ξέρετε τη δεύτερη χρονιά αναρωτιούνται όλοι αν θα έχει η σειρά το ίδιο ενδιαφέρον και απαντάω: Ναι. Και ακόμη πιο πολύ. Γιατί είμαστε μέσα στους ρόλους μας και τους αγαπάμε πολύ.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close