Σασμός-Μανώλης

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ένας ακόμη νεκρός ζητά δικαίωση απο τον Μανώλη.

Ρε τι θα δούμεεε…

Ο γάμος του Μαθιού και της Βασιλικής στη δραματική σειρά Σασμός, δεν γίνεται ποτέ! Η Βασιλική με το νυφικό ακόμα πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται ο έρωτας της ζωής της.

Ο Μαθιός τής ορκίζεται ότι δεν είναι εκείνος πίσω από τη δολοφονία του Άγγελου. Η οικογένεια των Βρουλάκηδων από την άλλη ζει το δικό της δράμα. Ακόμα ένας νεκρός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το νέο παιχνίδι θανάτου

Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται μέσα στην φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα έρθει κοντά σε δολοφονία

Η γιαγιά Ειρήνη και η Αργυρώ δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους έχει συμβεί για ακόμα μία φορά! Έξαλλη η Αργυρώ πηγαίνει στο σπίτι των υπαίτιων για το τόσο αίμα.

Μπαίνει στους Σταματάκηδες και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να την περιμένει. Ο Μανώλης βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση αφού τον κυνηγούν οι τύψεις.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης βάζει τον Μανώλη στην νύχτα

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Το συμβόλαιο θανάτου

Δεν το χωράει το μυαλό του ότι ένας ακόμα νεκρός ζητά δικαίωση μέσα από εκείνον. Ο νεαρός είναι και πάλι ανάμεσα στους μάρτυρες ενός φονικού και αυτό δεν μπορεί να το χωνέψει!

Η Στέλλα στο μεταξύ είναι έτοιμη να αναλάβει την υπεράσπιση του Μαθιού στη σειρά του ALPHA κάτι που δε βρίσκει σύμφωνους τους γονείς της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ικετεύει τον Μανώλη με τα δάκρυα στα μάτια

Σασμός: Μαθιός και Στέλλα προχωρούν σε μία επικίνδυνη συμφωνία

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη θα παλέψει για να κρατηθούν οι ισορροπίες

Οι ίδιοι εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους στη νεαρή δικηγόρο. Εκείνη όμως έχει πάρει την απόφασή της. Ο παπά Μιχάλης δέχεται την επίσκεψη της καταβεβλημένης γιαγιάς Ειρήνης που του ζητά μία χάρη!

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα έρχεται σε κόντρα με τους Σταματάκηδες

Σασμός: Ο παπά Μιχάλης έχει ένοχο παρελθόν

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός συναντιέται με τον Παύλο και τον εξοργίζει

Όμως εκεί θα συναντήσει έναν άντρα από το παρελθόν που όλοι δεν περίμεναν να δουν. Σύμφωνα με το mediatime, ήρθε όμως και είναι έτοιμος για εκδίκηση. Πιο έτοιμος από ποτέ!

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close