Σασμός: Το συμβόλαιο θανάτου

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε το συμβόλαιο θανάτου.

Ωχ ωχ νιώθω την καρδιά μου να φτερουγίζει…

Ανάμεσα στις υπόλοιπες πρεμιέρες της επόμενης εβδομάδας, ο Σασμός μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, γιατί έρχεται με την περσινή «φόρα» της επιτυχίας και σπουδαίους ηθοποιούς που θα αλλάξουν την πλοκή. Ένας από αυτούς θα γίνει ο εφιάλτης του Δημήτρη Λάλου, δηλαδή του Μαθιού. Και το όνομά του, Δημήτρης Αλεξανδρής.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ικετεύει τον Μανώλη με τα δάκρυα στα μάτια

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο Μαθιός του Σασμού και η γυναίκα του σε ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη – Εικόνες

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη θα παλέψει για να κρατηθούν οι ισορροπίες

Όλα γυρίζουν γύρω από τον Παύλο Βρουλάκη, ο οποίος επιστρέφει παντοδύναμος για να γίνει ο προστάτης της Αργυρώς, της Μαρίνας, αλλά και της γιαγιάς Ειρήνης. Η οικογένεια αποκτά τον ισχυρό της πόλο απέναντι από τους Σταματάκηδες.

Ο Στέλιος Μάινας ο οποίος και θα τον υποδυθεί έχει πρωταρχικό σκοπό να πάρει εκδίκηση για την δολοφονία του ανηψιού του Άγγελου. Μπορεί να μην τον γνώριζε, αλλά είναι θέμα τιμής για την οικογένεια να πληρώσει ο δολοφόνος.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα έρχεται σε κόντρα με τους Σταματάκηδες

Σασμός: Για αυτόν τον λόγο εξαφανίστηκε ο Παύλος Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός συναντιέται με τον Παύλο και τον εξοργίζει

Ο Παύλος φαίνεται πως όλο αυτό το διάστημα που οι υπόλοιποι τον θεωρούσαν νεκρό, παρακολουθούσε με τους ανθρώπους του, την πορεία της δικής του οικογένειας, αλλά και των Σταματάκηδων. Και η απώλεια του Άγγελου ήταν ο μόνος λόγος για να βγει πια από την κρυψώνα του.

Δεν είναι μόνος. Όλο αυτό το διάστημα είχε δημιουργήσει ένα κύκλο ανθρώπων που λειτουργούσαν με τις εντολές του. Ένας από αυτούς, άνθρωπος του υποκόσμου, είναι και ο Ευθύμης Φαρμάκης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται στα πιο απίθανα μέρη

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι 10 ανατρεπτικές στιγμές στα πρώτα επεισόδια

Σκληρός και αδίστακτος. Ακριβώς αυτό χρειάζεται αυτή τη στιγμή. Και είναι η ώρα να υποδεχτούμε τον Δημήτρη Αλεξανδρή στη σειρά, μετά από χρόνια απουσίας από την ελληνική τηλεόραση.

Ο Παύλος ζητά δικαίωση. Και του αναθέτει συμβόλαιο θανάτου για τον Μαθιό. Δεν έχει πειστεί εντελώς ότι δεν έχει καμία συμμετοχή στο φόνου του Άγγελου, ακόμη και όταν βρεθεί ο πραγματικός ένοχος, ο πρώην σύζυγος της Άσπας. Και για έναν δεύτερο λόγο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη

Σασμός: Το συμβόλαιο θανάτου

Δείτε ακόμη Σασμος: O αστυνόμος έρχεται κοντά με τον Παύλο Βρουλάκη

Ως πρωτότοκος θα πληρώσει την βεντέτα. Ο Ευθύμης, ξεκινά να τον παρακολουθεί για να εκτελέσει την εντολή. Δεν θα είναι τόσο εύκολο, γιατί στο δρόμο του μπαίνουν και εκείνοι που κυνηγούν για τις παρανομίες τους, τον ίδιο τον Ευθύμη.

Η καπετάνισσα δεν ξέρει από που να προφυλαχθεί αυτό τον χειμώνα. Χίλια μύρια βάσανα στο σπιτικό της και ένας θυμός απέναντι στον Βρουλάκη.

Σασμός: Η Καλλιόπη ανοίγει νέο κύκλο αίματος

Θέλει να δικαιώσει τον τίτλο της ως η αρχηγός της οικογένειας και τολμά να τον απειλήσει πως θα τον σκοτώσει για να εκδικηθεί τη δολοφονία του δικού της συζύγου. Φυσικά και ξέρει ότι ο Βρουλάκης τον σκότωσε ενώ ήταν στη φυλακή, πριν από 22 χρόνια. Δεν ξέρει όμως ακόμη, ότι αυτό το μυστικό το γνωρίζουν ο αστυνόμος και ο παππάς.

Όταν αντιλαμβάνεται ότι κινδυνεύει ο μεγάλος της γιος, γίνεται θηρίο ανήμερο. Είναι έτοιμη να θυσιαστεί για τα παιδιά της. Ευτυχώς ο κίνδυνος ξεπερνιέται αναίμακτα. Προς το παρόν. Γιατί ποιός σου είπε, ότι μέχρι να φτάσουμε στον πολυπόθητο σασμό, δεν θα προηγηθούν δάκρυα και αίμα;

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close