Σασμός-Άννα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Άννα έρχεται σε κόντρα με τους Σταματάκηδες.

Που πας βρε καημένη να μπλέξεις;;

 

Ο στυλοβάτης της οικογένειας Αγγελάκη στον Σασμό, η Αννα, κάνει ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα και μιλά στο TV24 για τη δεύτερη σεζόν που θα βάλει όλους τους ήρωες της σειράς σε νέες περιπέτειες. Κυρίες και κύριοι, η Αλίνα Κωτσοβούλου…

Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου

Οι αποκαλύψεις της Αλίνας Κωτσοβούλου για τον Σασμό

Γνωρίζατε πως η σειρά βασίζεται σε ένα βιβλίο που έχει γίνει επιτυχία και πως στην ομάδα σας υπάρχει ένας ικανός σκηνοθέτης και ένα κορυφαίο καστ. Την επιτυχία την είχατε δεδομένη, όταν πέρυσι ξεκινήσατε τα γυρίσματα;

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός συναντιέται με τον Παύλο και τον εξοργίζει

Σασμός-Άννα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται στα πιο απίθανα μέρη

«Είχα καταλάβει από την πρώτη επικοινωνία που είχα με την ομάδα παραγωγής και το κανάλι ότι πάμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο και με μεγάλο ενδιαφέρον αφού από μόνο του το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη είναι εξαιρετικό. Αυτό όμως που δεν περίμενα ήταν η τεράστια αποδοχή του κόσμου».

Είχατε σκεφτεί και πως θα ακολουθούσε δεύτερη σεζόν;

«Υπήρξαν συζητήσεις, αλλά από τον Μάρτιο άρχισαν να παίρνουν τις αποφάσεις. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό. Το θέμα μας από τη στιγμή που άρχισαν οι συζητήσεις ήταν αν είναι για καλό να συνεχίσει, αν όχι να σταματήσει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι 10 ανατρεπτικές στιγμές στα πρώτα επεισόδια

Σασμός-Άννα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη

Την ομάδα αυτή εγώ την εμπιστεύομαι, άρα όποια απόφαση και αν έπαιρναν ήξερα πως θα ήταν για καλό. Βέβαια φάνηκε πως η σειρά έχει μεγάλη δυναμική και πως έρχονται ενδιαφέρουσες εξελίξεις».

Και πολλές από αυτές αφορούν την οικογένεια της Αννας. Το κοινό τελικά την έχει αγαπήσει την ηρωίδα σας!

«Το κατάλαβα από την αρχή του καλοκαιριού, όταν τελείωσαν τα σχολεία. Έρχονταν συνέχεια παιδιά και μου μιλούσαν. Τα μάλωνα – εγώ δεν είμαι τόσο γλυκιά όσο η Άννα – γιατί δεν πρέπει να βλέπουν μέχρι τόσο αργά τηλεόραση και με κοιτούσαν απορημένα.

Και όμως βλέπουν τα παιδάκια “Σασμό” μέχρι αργά. Ωστόσο, έρχονται και γυναίκες και με χαϊδεύουν, με πιάνουν, με αισθάνονται δικό τους άνθρωπο. Νιώθουν μια μεγάλη οικειότητα και μια ανθρωπιά. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος και με εντυπωσιάζει όλο αυτό. Εκτός από μια φορά που στενοχωρήθηκα.

Σασμός-Άννα-Θοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Δάκρυα και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Ήρθε ένα παιδάκι να βγάλουμε φωτογραφία και του είπα να έρθει σε πέντε λεπτά γιατί έτρωγα και μετά το παιδάκι ντράπηκε. Λυπάμαι πολύ που το στενοχώρησα εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, θα πρέπει να πούμε πως υπάρχουν άτομα που δεν απολαμβάνουν την επιτυχία όπως εμείς.

Δείτε ακόμη Σασμος: O αστυνόμος έρχεται κοντά με τον Παύλο Βρουλάκη

Η ομάδα παραγωγής, η ομάδα συγγραφής και όλοι όσοι βρίσκονται πίσω από τις κάμερες δυστυχώς δεν δέχονται την αγάπη του κόσμου, όπως εμείς, όμως τους αξίζει. Δεν τους γνωρίζει ο κόσμος για να τους συγχαρεί, να τους αγκαλιάσει».

Δεν έχει κακία μέσα της, σαν ηρωίδα!

«Ούτε εκείνη, ούτε ο άντρας της, γι’ αυτό και ως ήρωες είναι τόσο αγαπητοί».

Το παιδί τους πάντως συνεχίζει να κρύβει κάτι. Δεν μπορεί, ειδικά η Αννα ως μάνα να μην αισθάνεται ότι κάτι συμβαίνει.

«Υπάρχουν πολλές νέες εξελίξεις που θα προκύψουν. Η Αννα θα ανακατευτεί με πάρα πολύ κόσμο, ενώ το παιδί τους, ο Μανόλης θα τους βάλει και σε άλλες περιπέτειες.

Η ηρωίδα μου δεν ξέρει ότι ο γιος της κάτι κρύβει, βλέπει μόνο πως είναι μπερδεμένος και ότι έχει προβλήματα με το κορίτσι του. Θέλει να φύγει και στο εξωτερικό και εμείς έχουμε πελαγώσει, αλλά παράλληλα έρχονται και φονικά και άλλες καταστάσεις που μας βγάζουν από τον μικρόκοσμο της οικογένειας.

Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης δόλωμα στα χέρια του Ορφανού

Μην ξεχνάτε πως ο πρώτος κύκλος έκλεισε με τον θάνατο του Άγγελου, με τον οποίο και θα ασχοληθούν οι ήρωες στα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Και η Άννα έχει κάτι να πει για τον φόνο, γιατί ήταν παρούσα σε διάφορες καταστάσεις που έχουν να κάνουν με τον συγκεκριμένο θάνατο».

Θα μιλήσει η Αννα;

Σασμός: Η Άννα θα έχει νέες περιπέτειες με τη Θεοδώρα

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4

«Θα προβληματιστεί πολύ για το πώς να χειριστεί, ηθικά και πρακτικά, όλα αυτά που έχει δει και ακούσει. Θα είναι σε δίλημμα για το αν πρέπει να μιλήσει ή όχι. Παράλληλα, θα έχει να διαχειριστεί και τη συμπεριφορά του Μανόλη».

Λέγεται πως ο Μανόλης θα τρελαθεί γνωρίζοντας πλέον πως ο Αγγελος, στον οποίο μίλησε για τον φόνο του Στεφανή, είναι νεκρός.

Σασμός: Ο Μανώλης εξομολογείται το μυστικό του στον καθηγητή

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός είναι ο μάρτυρας κλειδί που κλείνει το Κώστα φυλακή

«Εμείς ακόμα δεν τον έχουμε δει να τρελαίνεται γιατί προς το παρόν δεν μας έχει αποκαλύψει αυτό που κρύβει μέσα του. Έχουμε μέλλον μπροστά μας».

Μήπως προτιμήσει να φύγει στο εξωτερικό από το να μιλήσει;

«Μπορεί λίγο να φύγει, αλλά… γενικά εμείς δεν θέλουμε να φύγει! Το παιδάκι μου…».

Στη σειρά θα υπάρξουν αφίξεις!

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ εισβάλει στο σπίτι των Σταματάκηδων και τα κάνει λίμπα

«Βεβαίως θα συμβεί και αυτό μας προβληματίζει, μας αναστατώνει, μας χαροποιεί. Καλοδεχούμενοι όλοι οι νέοι ήρωες. Για να δούμε, ποιον θα μου φέρει πάλι η κόρη μου να τραπεζώσω».

Η Θοδώρα θα ερωτευτεί;

«Θοδώρα είναι αυτή! Δεν είναι από τις ηρωίδες που πέφτει κάτω και κόβει τις φλέβες της, μόνο για τον Πετρή είχε δυνατά συναισθήματα, αλλά θεωρώ πως θα έχουν μια έντονη και ισχυρή σχέση. Μου αρέσει πάντως ο γαμπρός».

Η αλήθεια είναι πως της αξίζει ένας μεγάλος έρωτας με τον Λευτέρη, τον νέο αστυνομικό του χωριού.

Σασμός : Ο Μυστικός αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός φέρνει θύελλα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Αστέρη και αυτός την διώχνει

«Σίγουρα, γιατί έχει ηρεμήσει και ως ηρωίδα. Είναι πιο κοντά στην οικογένεια. Γενικά η οικογένεια Αγγελάκη θα παραμείνει ενωμένη και μονιασμένη και θα έρθει λίγο πιο κοντά με την παπαδιά και τον παπά. Η Άννα δεν μπορεί πάντως χωρίς τον Παντελή και το αντίθετο».

Θα χειριστούν μαζί τα προβλήματα που θα έρθουν;

«Θα χειριστούν τις καταστάσεις που θα έρθουν μαζί. Τι θα γίνει αργότερα δεν το ξέρω, είναι νωρίς ακόμα, ενώ με τις νέες ιστορίες θα μπλεχτούν πολλοί ήρωες μαζί!».

Και με την Καλλιόπη, όμως, η ηρωίδα σας έχει μια ιδιαίτερη σχέση.

Σασμός: Αυτός θα βγάλει την Καλλιόπη απο τη φυλακή

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα πρώτα επεισόδια της σειράς

«Με την Καλλιόπη η Άννα ήταν πολύ δεμένη αλλά θα την προβληματίσει κάτι, με αποτέλεσμα να ταραχθεί αυτή τη σχέση για ένα διάστημα».

Η ένταση μεταξύ τους θα αφορά στον θάνατο του Άγγελου;

«Δεν θα είναι ένταση, ούτε θα απομακρυνθούν. Η Αννα θα έχει κάποια θέματα. Ήταν μάρτυρας κάπου, είδε κάποιους ανθρώπους να πηγαίνουν και να έρχονται και θα βασανιστεί για το αν πρέπει να μιλήσει και τι θα πρέπει να πει».

Η Άννα είναι μια γυναίκα του χωριού, αλλά έχουμε δει ότι έχει ένστικτο, κόβει το μυαλό της. Υπάρχει περίπτωση να υποψιαστεί πως ο γιος της έχει δει κάτι σε σχέση με τον φόνο του Στεφανή;

«Υπήρξαν σκηνές στον προηγούμενο κύκλο, που η αστυνομία έψαχνε τον Μανόλη και η Άννα έβαζε διάφορα με το μυαλό της. Σίγουρα όμως δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι ήταν παρών σε φόνο.

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Η βεντέτα ξανά ξυπνά

Ακόμα όμως δεν θα μάθει κάτι για την υπόθεση αυτή. Ξέρει απλά πως ο γιος της έχει ταλαιπωρηθεί. Αυτό που της δίνει χαρά είναι η σχέση που έχει κάνει».

Αλήθεια, η Κλαίρη θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό του Μανόλη;

«Έχουν προβλήματα και δεν προχωράει η ιστορία τους. Τον πιέζει με τον τρόπο της να μιλήσει, αλλά ο Μανόλης θα πιεστεί γενικότερα στα νέα επεισόδια».

Έρχονται πολλές και προσεγμένες σειρές αυτό το φθινόπωρο. Σας προβληματίζει αυτό καθόλου;

«Ο Alpha μας ετοιμάζει ένα πολύ ωραίο πρόγραμμα. Δεν θα αλλάζει ο θεατής κανάλι. Θα ξεκινάει με τον “Παράδεισο τον Κυριών”, θα συνεχίζει με τον “Σασμό” και θα κλείνει τη μέρα του με το “Αυτή η νύχτα μένει”. Και μετά καληνύχτα σας. Δεν θα ξαναβγούμε από το σπίτι.

Σασμός-Άννα

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη δεν πεθαίνει μένει για εκδίκηση

Ελπίζω να μη με βρίσουν οι θεατρικοί παραγωγοί (γέλια). Γενικότερα πάντως είναι ωραία που επενδύουν οι παραγωγοί στη μυθοπλασία. Μακάρι όλα να έχουν την ανταπόκριση που τους αξίζει. Μακάρι και εμείς να έχουμε την ανταπόκριση που μας αξίζει και να μας υποστηρίζει ο κόσμος».

Θα κάνετε εσείς κάτι αυτόν τον χειμώνα;

«Προς το παρόν, δεν θα κάνω. Είχα κάποιες ωραίες προτάσεις, αλλά χρονικά δεν έβγαιναν. Θα αφοσιωθώ στον “Σασμό” και στα συναυλιακά μου και είμαι ευχαριστημένη πολύ με αυτό».

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close