Σασμός: Ο Μαθιός συναντιέται με τον Παύλο και τον εξοργίζει

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Μαθιός συναντιέται με τον Παύλο και τον εξοργίζει

Έτσι μπράβο ρε Μαθιό να μην νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι ο Παυλίτος…

Ο Μαθιός θα εξοργίσει τον Παύλο Βρουλάκη στη πρώτη τους συνάντηση .

Σασμός-Μαθιός-Παύλος

Ο Μαθιός δεν θα αργήσει να βγει από τη φυλακή, από τη στιγμή που η Καλλιόπη θα πάρει την ευθύνη του μεγάλου φονικού για να τον προφυλάξει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται στα πιο απίθανα μέρη

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο Μαθιός του Σασμού και η γυναίκα του σε ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη – Εικόνες

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι 10 ανατρεπτικές στιγμές στα πρώτα επεισόδια

Μοιραία λοιπόν θα έρθει σε επαφή με τον Παύλο Βρουλάκη, αλλά ο μεγάλος γιος της Καλλιόπης δεν θα κάνει ούτε βήμα πίσω. «Καλωσόρισες… αλλά δεν σε φοβάμαι» θα του πει, όταν ο Παύλος τού ζητήσει εξηγήσεις για τον χαμό τριών μελών της οικογένειάς του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη

Σασμός-Παύλος-Βρουλάκης

Δείτε ακόμη Σασμός: Δάκρυα και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Ο Παύλος ξέρει όμως με ποιον τρόπο θα κάνει τον Μαθιό να τρομάξει και αυτός δεν είναι άλλος από μια επίθεση στον πιο πολύτιμο άνθρωπό του, τη Βασιλική.

Δείτε ακόμη Σασμος: O αστυνόμος έρχεται κοντά με τον Παύλο Βρουλάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης δόλωμα στα χέρια του Ορφανού

Ο Παύλος θα μιλήσει στον Ευθύμη. o Ευθύμης είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά. Είναι καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του.
Μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του.
Σασμος: Ο Μαθιός αυτοκτονεί

Δείτε ακόμη Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια : 1 , 2 , 3 , 4

Θα του ζητήσει να επιτεθεί στη Βασιλική και να την βγάλει από τη μέση, όμως σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του daddy-cool.gr. Η Βασιλική θα γλιτώσει τη τελευταία στιγμή λόγο της παρέμβασης ενός πρόσωπο που θα είναι κλειδί στης τελευταίες εξελίξεις που έρχονται στο Σασμό.

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close