Σασμός-Ευθύμης-Μανώλης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Ευθύμης βάζει τον Μανώλη στην νύχτα.

Αυτό το παιδί όλο την καταστροφή φέρνει… Δηλάδη φανταστείτε τον τώρα και κάντε τον εικόνα

Μία ανατροπή που δε περίμενε κανείς. Δύο άνθρωποι ενώνονται και μπλέκουν σε περίεργα και σκοτεινά μονοπάτια. Ο Ευθύμης καλεί τον Μανώλη στη δούλεψή του, με αποτέλεσμα όλα να αλλάζουν, στη σειρά Σασμός.

Δείτε ακόμη Σασμός: Το συμβόλαιο θανάτου

Σασμός: Το συμβόλαιο θανάτου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη ικετεύει τον Μανώλη με τα δάκρυα στα μάτια

Ο Ευθύμης (Δημήτρης Αλεξανδρής) είναι ένας πολύ σκοτεινός χαρακτήρας με πολλά μυστικά. Είναι καλός φίλος του Παύλου Βρουλάκη. Είχε μπλέξει με λαθρεμπόριο όπλων και λίγα χρόνια πριν η αστυνομία τον συνέλαβε και κατάσχεσε το εμπόρευμά του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη θα παλέψει για να κρατηθούν οι ισορροπίες

Σασμός: Το συμβόλαιο θανάτου

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άννα έρχεται σε κόντρα με τους Σταματάκηδες

Ο Ευθύμης μπήκε στη φυλακή για πολλά χρόνια. Εκεί έκανε κι άλλες γνωριμίες, οι οποίες -φυσικά- του άλλαξαν τη ζωή. Αποφυλακίστηκε και προσπαθεί έκτοτε να χτίσει από το μηδέν τη ζωή του.

Γίνεται ιδιοκτήτης ενός μπαρ στο Ρέθυμνο και μπαίνει για τα καλά στον χώρο της νύχτας. Βέβαια, το παρελθόν του τον καταδιώκει ακόμα… Ο Μανώλης μπλέκει στα δίχτυα του, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός συναντιέται με τον Παύλο και τον εξοργίζει

Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται στα πιο απίθανα μέρη

Ο Στρατής Χατζησταματίου μίλησε στην Χρύσα Παχουμη στο περιοδικό Τηλεθεατής για τον ρόλο του Μανώλη στη σειρά Σασμός, για τη νέα του φιλία με τον Ευθύμη, καθώς και για όσα ακολουθούν στη συνέχεια. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι 10 ανατρεπτικές στιγμές στα πρώτα επεισόδια

Σασμός: Η Κλαίρη γίνεται στήριγμα όσο ο Μανώλης χάνει τα μυαλά του

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ θέλει να δολοφονήσει την Καλλιόπη

«Ο Μανώλης γνωρίζεται με τον Ευθύμη Φαρμάκη, έναν επιχειρηματία με τον οποίο συνεργάζεται. Ενώ πρόκειται για ένα σκοτεινό χαρακτήρα, φαίνεται ότι θα δώσει στον Μανώλη μια ευκαιρία, παίρνοντάς τον στη δούλεψή του, για να τον κάνει να σταθεί ξανά στα πόδια του».

Δείτε ακόμη Σασμός: Δάκρυα και αίμα για την Σοφία στα νέα επεισόδια

Δείτε ακόμη Σασμος: O αστυνόμος έρχεται κοντά με τον Παύλο Βρουλάκη

Αυτό δείχνει πως οι νέοι χαρακτήρες της σειράς έρχονται για να αναμειχθούν με τους κεντρικούς πρωταγωνιστές, φέρνοντας στην επιφάνεια νέα προβλήματα..

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερνά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close