Σασμός επόμενα επεισόδια: 25 , 26 , 27 , 28

Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος : Περιλήψεις των επεισοδίων 25 , 26 , 27 , 28.  Tι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Σασμός του ALPHA στο Β κύκλο. Διαβάστε τα πρώτοι στο daddy-cool.gr.

Καλά ντάξ… μας περιμένουν τρομερά πράγματα…

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 25 στις 31/10/2022

Επεισόδιο 25

Δευτέρα 

Ο Μαθιός έχει ανακοινώσει την Βασιλική πως θα παντρευτούν άμεσα και οι ετοιμασίες για το γάμο αρχίζουν. Την ιδιά στιγμή η απόφαση του Αστέρη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης που ξεσπά στην Αργυρώ άσχημα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη

Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος σέρνει την Αργυρώ στα δικαστήρια για να πάρει το παιδί

Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις  έρευνες για το φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί ο κάτοχος του, ωστόσο η αρνείται να τον παραδώσει . Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη πως η κάλυψη του κινδυνεύει. Η απόσταση Αργώ- Σταύρου μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όπως και η ένταση στη σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη. Μέσα σε όλα αυτά η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 26 στις 1/11/2022

Επεισόδιο 26

Τρίτη

Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη, για να εκτελέσει τις εντολές του. Ο Λευτέρης κλονίζεται και θέτει σε δοκιμασίες τη σχέση του με την Θοδώρα. Οι ετοιμασίες προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος ζητά  συγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο πάει από το κακό στο χειρότερο.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την πραγματική αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του

Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παπά Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα

Η απόσταση μεταξύ τους δείχνει να μεγαλώνει και πλέων το γυαλί δείχνει να έχει ραγίσει οριστικά. Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει από το νησί  και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει την σύγχυσή της.  Ενά γεγονός συγκλονίζει και πάλι την Κρήτη.

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 27 στις 2/11/2022

Επεισόδιο 27

Τετάρτη

Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανώλη ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η καρδιά του Παπά Μιχάλη τον προδίδει και παθαίνει έμφραγμα. Η Κατάρρευση του παππά Μιχάλη ταράζει το χωριο, εκείνος όμως αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό.

Η συνάντηση του Μανώλη με τον παππά  Μιχάλη απειλεί να καταστρέψει το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής καθώς του αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Σασμός-Μανώλης-Παπά-Μιχάλης

Δείτε ακόμη Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παππά, μπορεί να κρύβει περισσότερα από όσα λέει… Πως θα αντιδράσει η Βασιλική;

O Παύλος έρχεται αντιμέτωπος  για μία ακόμη φορά με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης, μπλέκεται όλο και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του.  Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης .

Σασμός β’ Κύκλος επόμενα επεισόδια Επεισόδιο 28 στις 3/11/2022

Επεισόδιο 28

Πέμπτη

Η Καλλιόπη όταν  αντιλαμβάνεται πως η φλόγα της αγάπης του αναζωπυρώνεται και οι δυο τους είναι έτοιμοι να ξαναγίνουν ζευγάρι, γίνεται έξαλλη και έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί της παρουσία του Αστέρη. Παράλληλά η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Παππά  να τους παντρέψει με τον Μαθιό αλλά μάταια. Ο παππάς  αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς αρνείται να παντρέψει Βασιλική-Μαθιό

Σασμος-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 21 , 22 , 23 , 24

Όταν ο Μανώλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παππάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγηση του δημιούργησε  μεγάλο πρόβλημα. Η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός ενώ ο Μανώλης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Η Αργυρώ δεν σταματά να σκέφτεται τον Αστέρη πράγμα που προβληματίζει την Μαρίνα

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close