Σασμός-Μανώλης-Μαθιός

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως ο Μανώλης καταδίδει τον Μαθιό.

Αυτό το παιδί δεν μπορεί μια φορά να το βουλώσει να δούμε άσπρη μέρα;;

Ο Μαθιός έχει ανακοινώσει την Βασιλική πως θα παντρευτούν άμεσα και οι ετοιμασίες για το γάμο αρχίζουν. Την ιδιά στιγμή η απόφαση του Αστέρη προκαλεί την οργή της Καλλιόπης που ξεσπά στην Αργυρώ άσχημα.

Ο δικηγόρος του Κώστα συνεχίζει τις έρευνες για το φάκελο που άφησε πίσω πριν δολοφονηθεί ο κάτοχος του, ωστόσο η αρνείται να τον παραδώσει . Η Αιμιλία προειδοποιεί τον Λευτέρη πως η κάλυψη του κινδυνεύει.

Δείτε ακόμη Σασμος: Σε σόκ οι συμπεθέρες γιατί φουντώνει ο έρωτας Αστέρη- Αργυρώ

Σασμός-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός επόμενα επεισόδια: 25 , 26 , 27 , 28

Η απόσταση Αργυρώ – Σταύρου μέρα με τη μέρα μεγαλώνει όπως και η ένταση στη σχέση της Αιμιλίας και του Δημήτρη. Μέσα σε όλα αυτά η Καλλιόπη θα αποφασίσει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τον Παύλο.

Ο Ευθύμης δίνει μία εβδομάδα διορία στον Λευτέρη, για να εκτελέσει τις εντολές του. Ο Λευτέρης κλονίζεται και θέτει σε δοκιμασίες τη σχέση του με την Θοδώρα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος σέρνει την Αργυρώ στα δικαστήρια για να πάρει το παιδί

Οι ετοιμασίες προχωράνε κανονικά, την ώρα που η Καλλιόπη απειλεί τον Παύλο. Την ίδια στιγμή ο Σταύρος ζητά συγνώμη από τη Μαρίνα για τη συμπεριφορά του, η σχέση του με την Αργυρώ ωστόσο πάει από το κακό στο χειρότερο.

Η απόσταση μεταξύ τους δείχνει να μεγαλώνει και πλέων το γυαλί δείχνει να έχει ραγίσει οριστικά. Ο Αστέρης ανακοινώνει στην Αργυρώ ότι φεύγει από το νησί και εκείνη δεν μπορεί να κρύψει την σύγχυσή της. Ένα γεγονός συγκλονίζει και πάλι την Κρήτη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την πραγματική αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του

Δημήτρης Λάλος – Έλενα Μαυρίδου: Ο Μαθιός του Σασμού και η γυναίκα του σε ονειρεμένες διακοπές στην Κρήτη – Εικόνες

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παπά Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα

Ο Νικηφόρος τα ξαναβρίσκει με τον Μανώλη ο οποίος του εκμυστηρεύεται το ενδιαφέρον του για τη Νάντια. Η καρδιά του Παπά Μιχάλη τον προδίδει και παθαίνει έμφραγμα. Η Κατάρρευση του παππά Μιχάλη ταράζει το χωριο, εκείνος όμως αρνείται πεισματικά να πάει στο γιατρό.

Η συνάντηση του Μανώλη με τον παππά Μιχάλη απειλεί να καταστρέψει το γάμο του Μαθιού και της Βασιλικής καθώς του αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος του Στεφανή.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Σασμός-Μανώλης

Δείτε ακόμη Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Ενώ εκείνος προσπαθεί να βρει λύση, η Βασιλική συνειδητοποιεί ότι η σπασμένη καρδιά του παππά, μπορεί να κρύβει περισσότερα από όσα λέει… Πως θα αντιδράσει η Βασιλική;

O Παύλος έρχεται αντιμέτωπος για μία ακόμη φορά με τον Νικηφόρο, ενώ ο Ευθύμης, μπλέκεται όλο και περισσότερο στη ζωή του ίδιου και των ανθρώπων του. Καθώς η ώρα του γάμου πλησιάζει, Αστέρης και Αργυρώ έρχονται κοντά υπό το βλέμμα της Καλλιόπης.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς αρνείται να παντρέψει Βασιλική-Μαθιό

Σασμος: Ο Μαθιός αυτοκτονεί

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης λέει στον Πάπα για το φόνο του Στεφάνη και αυτός αρρωσταίνει

Η Καλλιόπη όταν αντιλαμβάνεται πως η φλόγα της αγάπης του αναζωπυρώνεται και οι δυο τους είναι έτοιμοι να ξαναγίνουν ζευγάρι, γίνεται έξαλλη και έρχεται σε αντιπαράθεση μαζί της παρουσία του Αστέρη.

Παράλληλά η Βασιλική προσπαθεί να πείσει τον Παππά να τους παντρέψει με τον Μαθιό αλλά μάταια. Ο παππάς αποφασίζει να πάει σε μοναστήρι.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης υποψιάζεται τον Ευθύμη για την έφοδο του Αντώνη

Σασμός: Ο Μανώλης μετανιώνει πικρά αλλά είναι αργά

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τέσσερις γάμοι της σειράς

Όταν ο Μανώλης μαθαίνει από την Κατερίνα πως ο παππάς κατέφυγε σε μοναστήρι, συγκλονίζεται, καθώς πιστεύει πως με την εξομολόγηση του δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα.

Η Βασιλική ντύνεται νύφη και ο Μαθιός γαμπρός ενώ ο Μανώλης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Η Αργυρώ δεν σταματά να σκέφτεται τον Αστέρη πράγμα που προβληματίζει την Μαρίνα. Ο Μανώλης καταδίδει τον Μαθιό ή κάτι θα τον εμποδίσει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close