Σασμός: Η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη.

Μοιάζουν δεν μοιάζουν;;  😂😂

Μεγάλη ανατροπή. Η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή Σταματάκη. Ενά  όμορφο κορίτσι θα κάνει την εμφάνισή του στην Κρήτη αλλά παρόλο που κανείς δεν θα το γνωρίσει όλοι θα κάνουν τα πάντα για να το πλησιάσουν και κυρίως ο Νικηφόρος ο  οποίος μετά το χωρισμό του από την Τζένη, θα επιθυμεί να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Σταύρος σέρνει την Αργυρώ στα δικαστήρια για να πάρει το παιδί

Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την πραγματική αλήθεια για τον δολοφόνο του πατέρα του

Η Νάντια Σταματάκη όμως όπως είναι το όνομα της, δεν έχει φτάσει στη γη της Κρήτης για να κάνει γνωριμίες.Ο  πραγματικός λόγος που την ανάγκασε να αφήσει την στρωμένη ζωή της και να βρεθεί στο χωριό της άνω Ποργιάς είναι οι ρίζες της. Θέλει πάση θυσία να γνωρίσει τον πατέρα της,εκείνον που την άφησε  στα χέρια της μητέρας της πριν καν καταφέρει να την γνωρίσει .

Πληροφορίες του περιοδικού TV 24 αναφέρουν πως στα επόμενα επεισόδια της πετυχημένη σειρά στου ALPHA Σασμός, το κορίτσι αυτό θα κάνει τα πάντα για να αναζητήσει την πραγματική της ταυτότητα. Ομως η απόρριψη που θα δεχτεί από τον περίγυρό της, θα την αναγκάσει να στραφεί ενάντια σε εκείνους που πιστεύει ότι της έκλεψαν την οικογένεια που δε γνώρισε.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παπά Μιχάλης παθαίνει έμφραγμα

Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος κάνει άνω κάτω Μαθιό και Βασιλική

Η Νάντια γνωρίζει πως είναι κόρη του Στεφάνη Σταματάκη καθώς όμως εκείνος είναι νεκρός δεν θα μπορέσει να το αποδείξει εύκολα.  Η πρώτη που θα πληροφορηθεί για την ύπαρξη μιας νόθης κόρης του πρώην άντρα της θα είναι φυσικά η βασιλική.

Δείτε ακόμη Σασμος : Αντιμέτωπη με τον θάνατο η Καπετάνισσα

Σασμός: Από φίλοι εχθροί – Η Νάντια έρχεται και κάνει άνω κάτω Νικηφόρο Μανώλη

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο παπάς αρνείται να παντρέψει Βασιλική-Μαθιό

Για μια ακόμη φορά θα κλονιστεί ενώ ο Μαθιός που θα σταθεί στο πλάι της, θα προσπαθήσει να την καθησυχάσει. Βασιλική μου δεν μπορεί να πιστεύεις κάθε κορίτσι που έρχεται και υποστηρίζει πως είναι παιδί του Στεφανη .Δεν μπορεί να λέει αλήθεια . Γιατί δεν ήρθε νωρίτερα;  Γιατί δεν τον είχε ψάξει τόσο καιρό; Δεν έχει στοιχεία που να το αποδεικνύουν, της λέει.

Κι ενώ ξέρει πως υπάρχει αλήθεια στα λόγια του, διστάζει  να τα πιστέψει. Όταν το κορίτσι ζητήσει από την Βασιλική να κάνει εξέταση DNA γεγονός  που θα αποδείξει την σιγουριά της, η Βασιλική θα χάσει την γη κάτω απ’τα πόδια της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μανώλης λέει στον Πάπα για το φόνο του Στεφάνη και αυτός αρρωσταίνει

Σασμός: Μάνα κανείς δεν θα σε αγαπήσει όσο ο Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Λευτέρης υποψιάζεται τον Ευθύμη για την έφοδο του Αντώνη

Τι είναι πάλι αυτό Μαθιό;  Δεν θα μπορέσουμε ποτέ να ησυχάσουμε; Υποσχέσου μου ότι δεν θα μάθει τίποτα ο Νικηφόρος .Δεν θέλω να χάσει την πίστη του στον πατέρα του και την οικογένειά που είχαμε, τουλάχιστον όχι πριν επιβεβαιώσουμε τα λόγια του κοριτσιού θα πει.

Πριν να  συμβούν τα παραπάνω, έχει προηγηθεί η γνωριμία του Νικηφόρου και της Νάντιας, αγνοώντας την μεταξύ τους συγγένεια . Στο μαγαζί που θα πιάσει δουλειά ο Μανώλης, ο Νικηφόρος προκειμένου να υποστηρίξει τον κολλητό, του θα θελήσει να του κάνει παρέα και έτσι δεν θα αργήσει να έρθει σε επαφή με το πληγωμένο αυτό κορίτσι, που στο μυαλό του έχει μόνο ένα πράγμα.

Δείτε ακόμη Σασμός: Οι τέσσερις γάμοι της σειράς

Σασμός-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο γάμος που θα βαφτεί με αίμα

Να βρει την οικογένεια που της στέρησαν. Ο Νικηφόρος από την πρώτη στιγμή που θα έρθουν σε επαφή, θα της δείξει το ενδιαφέρον του. Ομως εκείνη δεν θα ανταποκριθεί. Θα δείξει πως έχει σημαντικότερα ζητήματα να λύσει στην ζωή της. Όταν όμως καταλάβει πως το ενδιαφέρον του είναι πραγματικό, θα ενδώσει στο φλερτ του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Νικηφόρος θα ορμήσει πρώτος στη μάχη της βεντέτας

Σασμός: Η πραγματική ταυτότητα της Νάντιας Κανετάκη

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Θοδώρα ακυρώνει τον Λευτέρη

Οι δυο τους θα αρχίσουν μέρα με τη μέρα να έρχονται κοντά μέχρι τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν ότι μπορεί να είναι αδέρφια. Ολα θα γυρίσουν ανάποδα όμως ο Νικηφόρος, θα έχει να διαχειριστεί και το ξέσπασμα του Μανώλη, ο  όποιος επίσης θα αρχίσει να έχει συναισθήματα για το νέο κορίτσι που μπήκε έτσι απροσδόκητα στη ζωή τους .Η φιλία τους θα δοκιμαστεί σκληρά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close