Σασμός-Βασιλική-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού ένας νέος ήρωας σκορπά τον τρόμο.

Αυτός μας έλειπε…

Στον Σασμό η Νάντια προσπαθεί να συνέλθει από την αποκάλυψη της αλήθειας όσον αφορά τους γονείς της. Και το σοκ της γίνεται ακόμη μεγαλύτερο όταν την ακολουθεί ο πατριός της. Πρόκειται για έναν άνθρωπο αδίστακτο που κυριεύεται από τη μανία να κατακτήσει χρήματα, αδιαφορώντας για το αν καταστρέφει τους γύρω του.

Όλα δείχνουν ότι η Νάντια δεν έχει μεγαλώσει με πατρική αγάπη, αφού ο πατριός της είναι αυστηρός και αδίστακτος. Και μάλιστα αποφασισμένος να συνεχίσει να κάνει κόλαση τη ζωή της, αρκεί να καρπωθεί αρκετά χρήματα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη αυτοκτονεί – Θα κρεμαστεί μια σκηνή που θα καθηλώσει

Σασμός-Νάντια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος του Παύλου Βρουλάκη και της Καλλιόπης Σταματάκη

Ο Γιώργης (θα τον υποδυθεί ο Θοδωρής Προκοπίου) είναι πολύ ένας περίεργος άντρας, που εισβάλλει στην οικογένεια των Σταματάκηδων και είναι αποφασισμένος να σπείρει τον πανικό.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Γιώργης είναι ένας σκληρός και άκαρδος βοσκός. Μπορεί να είναι δίπλα στη Νάντια από παιδί, αλλά ποτέ δεν την αγάπησε πραγματικά, ποτέ δεν την είδε σαν δικό του παιδί.

Δείτε ακόμα Μαρία Πρωτόπαππα : Δείτε την Μαρίνα του Σασμού με αγορέ κατάμαυρο μαλλί

Σασμός-Νάντια-

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Καλλιόπη τρέμει για Αστέρη και Αργυρώ-Η σκοτεινή κατάρα

Και τώρα συνεχίζει να κάνει τη ζωή της κόλαση αφού τη βλέπει ως το πλέον κατάλληλο μέσο, προκειμένου να γεμίσει τις τσέπες του. Αυτό είναι το μόνο που τον ενδιαφέρει και είναι τόσο αδίστακτος που δεν θα κάνει ούτε μισό βήμα πίσω, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ερχεται ο Γιώργης ο πατριός εκβιαστής

Σασμός-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 107 , 108 , 109 , 110 , 111

Η Νάντια σε νεαρή ηλικία κατάφερε να το σκάσει από κοντά του. Πήγε στο Ρέθυμνο για να ζήσει μόνη της μακριά από την αυταρχική συμπεριφορά του. Ο Γιώργης είχε σχέση με τη μητέρα της και όταν αυτή πέθανε, αρνήθηκε να μεγαλώσει το παιδί της σαν δικό του. Αλλά και η Νάντια δεν ήθελε να έχει καμία σχέση μαζί του.

Δείτε ακόμα Σασμός: Αυτό είναι το τέλος – Ποιοι φεύγουν και ποιοι μένουν

Σασμός-Γιώργης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Αστέρης και Αργυρώ μπαίνουν στον πάγο

Μόλις ο Γιώργης μαθαίνει ότι η νέα της οικογένεια είναι Σταματάκηδες, βρίσκει ότι είναι η μεγάλη ευκαιρία να βγάλει άκοπα αρκετά λεφτά. Και αγνοεί τις συνέπειες στη σειρά του Alpha. Στριμώχνει, λοιπόν, τη Βασιλική και ξεκινά τις απειλές. Ζητάει λεφτά και σκορπά τον τρόμο στους πρωταγωνιστές και ειδικά στους Σταματάκηδες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close