Σασμός-Αστέρης-Αντώνης-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ένας βοσκός λύνει τον γρίφο.

Από εκεί που δεν το περιμένεις έρχονται οι απαντήσεις…

Μετά τα όσα μαθαίνει από τον Βαγγέλη, η Αργυρώ ο Αστέρης και ο Μαθιός κατευθύνονται στο βουνό για να βρουν την καλύβα στην οποία κρύβεται ο Σταύρος μαζί με τον Πετράκη.

Φτάνοντας εκεί η αγωνία τους κορυφώνεται. Ειδικά η Αργυρώ ανυπομονεί να κρατήσει το γιο της στην αγκαλιά της και ταυτόχρονα φοβάται ότι βλέποντας του στο κατώφλι  του ο Σταύρος θα ξεφύγει και θα γίνει πολύ επικίνδυνος.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι 3 βαρβάτοι πρωταγωνιστές που αποχωρούν από τη σειρά

Σασμός-Αστέρης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Νικηφόρος μαθαίνει την αλήθεια για τον Μαθιό

Oμως πολύ γρήγορα, oi  προσδοκίες της Αργυρώς διαψεύδονται καθώς η καλύβα είναι άδεια. Υποψιασμένος ο Σταύρος την έχει ήδη εγκαταλείψει φυσικά μαζί με το παιδί και κάνεις αυτή τη φορά ούτω ίδιος ο αδερφός του δεν ξέρει που βρίσκεται.

Η Αργυρώ απελπίζεται όμως ο Αστέρης της δίνει κουράγιο και μαζί με τον Μαθιό αρχίζουν να χτενίζουν την περιοχή ώστε να εντοπίσουν τα ίχνη του. Η συνάντησή τους με ένα βοσκό και όσα θα τους πει θα τους βοηθήσουν πολύ να βρουν την άκρη και ακολουθώντας τα στοιχεία να φτάσουν τελικά σε μια ταβέρνα έξω από την οποία βρίσκεται παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του Σταύρου.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η Ντίνα μαθαίνει πως ο γιος της Αργυρώς είναι του Αστέρη

Σασμός-Αστέρης-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Βρουλάκηδες και Σταματάκηδες ενώνονται

Είναι ξεκάθαρο πως ο ίδιος είναι με με το παιδί κι αν θέλουν να το πάρουν ξανά τον μικρό στα χέρια τους πρέπει να προσέξουν πολύ ώστε να μην κάνουν λάθη. Ειδοποιούν την αστυνομία όμως μέχρι να σταλεί βοήθεια αποφασίζουν να εμπιστευτούν τον Βαγγέλη να μπει μόνος του μέσα και να προσπαθήσει να πείσει τον αδερφό του να δώσει πίσω τον Πετράκη.

Η Αργυρώ φοβάται ότι δεν θα τα καταφέρει όμως πολύ σύντομα τον βλέπει να βγαίνει απ’ το μαγαζί με το παιδί της αγκαλιά. Τρέχει κοντά τους και παίρνει τον μικρό στην αγκαλιά της ενώ δάκρυα χαράς τρέχουν από τα μάτια της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Τόλης εκτός από το γράμμα έχει και άλλα μυστικά

Σασμός-Αστέρης-Αντώνης-

Δείτε ακόμα Σασμός: Παύλος και Καλλιόπη ήταν να λογοδοθούν

Την ίδια στιγμή ο Σταύρος βγαίνει από την πίσω πόρτα μπαίνει στο αυτοκίνητο του και το σκάει. ο Αστέρης με τον Μαθιό αποφασίζουν να τον καταδιώξουν και η Ντίνα που φτάνει  στο σημείο ακούει τον Βαγγέλη να εξηγεί στην Αργυρώ πως ο αδερφός του σκόπευε να πεις στον Αστέρη την αλήθεια για το παιδί και αντιλαμβάνεται ότι εδώ κρύβεται ένα μυστικό ικανό να συνταράξει και τις δύο οικογένειες… Τι θα κάνει η Ντίνα για αυτό;

Δείτε ακόμα Σασμός επόμενα επεισόδια Β’ Κύκλος: 82 , 83 , 84 , 85 , 86

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμα Σασμός: Καρέ καρέ η σκηνή του φόνου του Αντώνη

H ένταση κορυφώνεται και πίσω στο χωριό όλοι αγωνιούν για την κατάληξη που θα έχει αυτή ιστορία. Ειδικά η Καλλιόπη κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα με το φόβο ότι οι γιοι της μπορεί να πάθουν κακό. Ομως τελικά το κακό το παθαίνει ο Σταύροςο  όποιος χάνει κάποια στιγμή τον έλεγχο του αυτοκινήτου και τραυματίζεται πολύ άσχημα. Τόσο άσχημα που ούτε οι γιατροί στο νοσοκομείο που μεταφέρεται δεν ξέρουν αν θα καταφέρει να ζήσει ή όχι.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close