Σασμος: Η Αργυρώ λέει στον Αστέρη ότι είναι πατέρας;

Σασμος: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αργυρώ λέει στον Αστέρη ότι είναι πατέρας.

Αργυρώ αν δεν το πεις τώρα που είναι ευκαιρία πότε θα το πεις…

Ο γάμος του Αντώνη με τη Μαρίνα μπορεί να καθυστερήσει λόγω των εξελίξεων, αλλά θα τον δούμε σίγουρα! Όπως θα δούμε και το γάμο της Αργυρώς με τον Σταύρο να διαλύεται.

Σασμός Spoiler: Ο Αντώνης κάνει πρόταση γάμου στη Μαρίνα

Δείτε ακόμη Σασμός: Πέντε νέα πρόσωπα που φέρνουν σεισμό στον δεύτερο κύκλο

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του περιοδικού Τηλεθεατής, το θέμα της υγείας της κι όλα αυτά που συμβαίνουν έχουν επηρεάσει πολύ την ψυχολογία της και οι δυο τους σιγά-σιγά θα απομακρυνθούν.

Σασμός-Αργυρώ-

Δείτε ακόμη Σασμός: Η οριστική απόφαση της παραγωγής για το μέλλον της Βασιλικής στην σειρά

Παράλληλα, εκείνη θα μάθει κάποια στιγμή ότι ο Αστέρης ήταν αυτός που έδωσε το νεφρό του και της έσωσε τη ζωή και θα έρθει αντιμέτωπη με τον ίδιο της τον εαυτό.

Σασμός: Ο Σταύρος εξαγριωμένος χωρίζει την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Τα κρυφά ραντεβού Αστέρη – Αργυρώς

Ενώ εκείνη του στέρησε την χαρά της πατρότητας, εκείνος έκανε τα πάντα για να γίνει καλά και, μάλιστα, χωρίς καν να της το πει. Πως θα αντιδράσει, άραγε, αν μάθει την αλήθεια;

Σασμός: Ο Σταύρος εξαγριωμένος χωρίζει την Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Μαθιός τρελαίνεται λίγο πριν το τέλος του

Θα την καταλάβει και θα τη συγχωρέσει ή μήπως θα θελήσει να την εκδικηθεί; Αυτό είναι το ερώτημα που τη βασανίζει κι έτσι κάθε φορά που θα αποφασίζει να του πει την αλήθεια, θα κάνει πίσω. Μέχρι πότε, όμως;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close