Σασμός: Ο σπιούνος αστυνόμος πιάνεται στα πράσα

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς  θα είναι συνταρακτικές καθώς ο σπιούνος αστυνόμος πιάνεται στα πράσα.

Ο αστυνόμος καρφί της Καλλιόπης, ο Σπύρος, συνεχίζει το επικίνδυνο έργο του, στη σειρά Σασμός.

Αχ καλά να πάθει ο σπιούναρος … Την περιμέναμε καιρό αυτή την στιγμή…  Βεγγαλικά θα ρίξω!!!!

Συνεχίζει να “προδίδει” πληροφορίες της αστυνομίας στη θεία του και να παρακούει τις εντολές του Αντώνη. Προς το παρόν, δε τον έχει υποψιαστεί κανείς… Η ανατροπή, όμως, πλησιάζει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός ο ήρωας αυτοκτονεί

Σασμός-Αστυνόμος-Σπύρος-Καλλιόπη

Δείτε ακόμη Σασμός: O Γεράσιμος βάζει στόχο τον Αστέρη

Ο Σπύρος μεταφέρει στην Καλλιόπη επίκαιρα νέα, σχετικά με τον Αστέρη και τα όσα συμβαίνουν στη φυλακή. Σύντομα, όμως, ένα πρόσωπο – κλειδί θα τον πιάσει στα πράσα και το τέλος του θα φτάσει κοντά…

Σασμός: Ο σπιούνος αστυνόμος πιάνεται στα πράσα

Δείτε ακόμη Σασμός: Το παιδί της Θοδώρας είναι του Πετρή;

Πιο συγκεκριμένα, ο Γεράσιμος αναλαμβάνει δράση στο πλευρό του Αντώνη, κερδίζοντας αμέσως την εμπιστοσύνη του. Μαζί καταστρώνουν ένα επικίνδυνο σχέδιο να αποδυναμώσουν τον Καραπάνο, με σκοπό να αποκτήσουν τον έλεγχο των φυλακών κι όχι μόνο..

Κι ενώ το σχέδιό τους μπαίνει σε εφαρμογή, ο Σπύρος τρέχει να ενημερώσει τους δικούς του, στη σειρά Σασμός. Ο Γεράσιμος τον πιάνει στα πράσα και οι εντάσεις ξεκινούν.

Σασμός-Αστυνόμος-Σπύρος

Δείτε ακόμη Σασμός: Μαθιός και Στέλλα ξεσκεπάζουν τις βρωμιές του Καραπάνου

Σύμφωνα με το Youfly.com, ο “καινούργιος” αστυνόμος τα βάζει με τον “παλιό” και οι εντάσεις κορυφώνονται. Θα γλιτώσει αυτή τη φορά ο Σπύρος ή ο Γεράσιμος θα καταφέρει να τον ισοπεδώσει;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close