Σασμός-Γεράσιμος-Στέλλα-

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Στέλλα θα παρανομήσει για τον Καραπάνο. 

Εεε, έναν πεθερό τον έχεις!

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μπαμπάς της Στέλλας δέχεται για γαμπρό το Γεράσιμο

Είναι γνωστό πως ο Καραπάνος βοήθησε με την δίκη του Αστέρη οπότε και η Στέλλα για να του το ξεπληρώσει, του είχε υποσχεθεί να τον βοηθήσει να βρει τον γιο του. Αυτό που δεν γνωρίζει όμως η Στέλλα είναι ότι δεν χρειάζεται να ψάξει πολύ για να βρει τον γιο του. Αφού τον έχει…δίπλα της.

Δείτε ακόμα Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη και η Κατερίνα πιέζουν την Μαρίνα να παντρευτεί

Σασμός-Στέλλα-

Ο γιος του Καραπάνου είναι γνωστό στους τηλεθεατές ότι είναι ο Γεράσιμος και γι’ αυτό τον λόγο είδαμε από τον ήρωα μία τέτοια εχθρική συμπεριφορά απέναντι στον Καραπάνο. Προς το παρόν η Στέλλα δεν έχει ανακαλύψει την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Σασμός: Οι ριζικές αλλαγές στην σειρά κάνουν άνω κάτω τον Alpha

Το φινάλε του πρώτου κύκλου όμως πλησιάζει και η αγωνία των τηλεθεατών όλο και εντείνεται αφού θέλουμε να μάθουμε τι θα γίνει τελικά με την Στέλλα και τον Γεράσιμο μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν. Η αγαπημένη ηθοποιός Ευγενία Σαμαρά που υποδύεται την Στέλλα απαντάει σε αυτά τα καυτά ερωτήματα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος γράφεται με αίμα

Παραχώρησε μία αποκλειστική και άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό Τύπος TV και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για τον ρόλο της στον Σασμό και τι θα δούμε να συμβαίνει στην Στέλλα μέχρι το φινάλε της πρώτης σεζόν. Πιο συγκεκριμένα: 

Σασμός-Γεράσιμος-

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Κώστας πιάνει δουλειά στο αλουμινάδικο των Σταματάκηδων

«Προσπαθεί να βοηθήσει τον Καραπάνο, του χρωστάει άλλωστε γιατί βοήθησε με τη δίκη του Αστέρη. Θα κάνει ότι μπορεί για να βρει τον γιο του, λοιπόν, που δεν ξέρει ότι είναι μπροστά στα μάτια της καθώς είναι ο σύντροφος της!

Δείτε ακόμα Σασμός: Μία νέα βεντέτα ξεκινά

Θα ζοριστεί, νομίζω! Θα της ζητηθούν πολλά πράγματα από τον Καραπάνο που θα έρθουν κόντρα με την ηθική και τη δουλειά της. Θα παρανομήσει όσο και να μην το θέλει».

Δείτε ακόμα Σασμός: Ράκος ο Μανώλης μετά τον χωρισμό

Σασμός-Γεράσιμος-Στέλλα-

Αξίζει να σημειωθεί ότι μπορεί η Στέλλα να βοήθησε τον Αστέρη στην δίκη και να στάθηκε βράχος δίπλα του, παρόλες τις διαφορές τους, όμως φαίνεται πως μέχρι το τέλος της πρώτης σεζόν τον αφήνει οριστικά πίσω της αφού πλέον είναι ερωτευμένη με τον Γεράσιμο.

Δείτε ακόμα Σασμός: Το τέλος στις 5 Ιουλίου – Τι έχει συμβεί;

«Νομίζω κανείς δεν ξέρει, ούτε η ίδια! Θεωρώ ότι είναι μεγάλη αγάπη αλλά δεν είμαι σίγουρη ότι τον βλέπει ερωτικά πλέον. Η Στέλλα, άλλωστε, θα τον ερωτευτεί τον Γεράσιμο».

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close